«Μου είπες ότι φεύγεις τελευταία μέρα που έκλεινε η εκπομπή και...» - Ένταση στο πλατό του ALPHA με Τσιμτσιλή και Παπανώτα

Η φαρμακερή ατάκα της παρουσιάστριας στον συνεργάτη της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου είπες ότι φεύγεις τελευταία μέρα που έκλεινε η εκπομπή και...» - Ένταση στο πλατό του ALPHA με Τσιμτσιλή και Παπανώτα

Μια κρίση στην σχέση τους είχαν περάσει στο παρελθόν τα μέλη της ομάδας της εκπομπής Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει μια μικρή αναφορά σε αυτά το πρωί της Τρίτης 21/3, με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε ο Ορέστης Τζιόβας.

Η ατάκα - σπόντα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Δημήτρη Παπανώτα

Αρχικά, ο Δημήτρης Παπανώτας πήρε τον λόγο και είπε: «Με είχαν ρωτήσει κάποτε με ποιον δεν θα μπορέσεις ξανά να συνεργαστείς. Είχα πει τότε με τον Χατζή και μετά ήρθε διευθυντής στο ραδιόφωνο που ήταν να δουλέψω».

Τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Με την Τίνα Μεσσαροπούλου έχουμε ρίξει έναν μεγάλο καβγά για μία κριτική για εμένα επί προσωπικού. Μετά από δύο χρόνια που ψάχναμε έναν τηλεκριτικό, πραγματικά το είχα ξεχάσει».

«Γιατί εσένα σου κράτησα κακία που έφυγες; Που μου το είπες τελευταία μέρα που έκλεινε η εκπομπή κι έψαχνα μέσα στο καλοκαίρι ποιον θα φέρω;», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον συνεργάτη της και αμέσως μετά πρόσθεσε: «Δεν πειράζει, το σύμπαν γνωρίζει τις αλήθειες» (δείτε εδώ και τον λόγο που οι 2 τους αρπάχτηκαν ξανά πριν μερικές μέρες στον αέρα της εκπομπής).

Η συνέντευξη του Ορέστη Τζιόβα που προκάλεσε την ένταση αυτή:

Τι είχε απαντήσει τότε η Τσιμτσιλή για την αποχώρησή του από το Happy Day

«Όταν συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο όμορφα και αρμονικά για πολλά χρόνια, η αποχώρησή του δεν είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Τώρα το τι έγινε και το πώς έγινε, δεν νομίζω πως έχει σημασία. Το θέμα είναι να προχωράμε μπροστά. Αυτό που θέλω να πω για τον Δημήτρη είναι πως τον αγαπώ και τον εκτιμώ. Στη μεταξύ μας σχέση δεν έχει αλλάξει τίποτα και του εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα. Διαβάζω με ενδιαφέρον πολλά πράγματα και είναι απίστευτο το πώς κάποιοι άνθρωποι γεμίζουν ένα κείμενο με πληροφορίες που έχουν βγάλει από το μυαλό τους. Από τους δέκα δημοσιογράφους που έγραψαν κάτι για την εκπομπή με πήρε μόνο ο ένας για να διασταυρώσει την πληροφορία. Η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε σε ένα καλοκαίρι αναπροσαρμογών στον Alpha», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια πριν περίπου 3 χρόνια στο περιοδικό People.