«Είναι λίγο άβολο όταν ο άλλος είναι...» - Το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΙ

«Να μην τον βλέπω στο άλλο κανάλι; Δεν χαιρόταν που ήταν εκεί;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι λίγο άβολο όταν ο άλλος είναι...» - Το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΙ

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 21/3 ο Δημήτρς Ουγγαρέζος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε τόσο για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, όσο και για την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τον Μάρκο Σεφερλή, ενώ εργάζεται ακόμα στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τις δηλώσεις του κωμικού).

Μάλιστα, ο Μάρκος Σεφερλής φέρεται ότι θα κάνει ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι που είχε κάνει στο παρελθόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΙ

«Έχω συμβόλαιο με το Mega και την Ελένη για ακόμα ένα χρόνο», ξεκαθάρισε αρχικά ο παρουσιαστής.

Όσον αφορά για μεταγραφή που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε:

«Είναι λίγο άβολο όταν ο άλλος είναι στον αέρα ενός καναλιού να ανακοινώνεται από έναν άλλον με τυμπανοκρουσίες εκατέρωθεν, ότι και εγώ χαίρομαι που πάω κι εμείς χαιρόμαστε που τον δεχόμαστε.

Εγώ ως τηλεθεατής τώρα τι να κάνω; Να μην τον βλέπω στο άλλο κανάλι; Δεν χαιρόταν που ήταν εκεί;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τα σχόλια Ουγγαρέζου - Μενεγάκη για Σεφερλή στον αέρα του MEGA

«Δε μπορείς να ελέγξεις ότι ανακοινώθηκε στον αέρα (η απόφαση του Μουτσινά). Κι επειδή είχαν έτοιμη την ανακοίνωση του Μάρκου γιατί είχαν κλείσει όντως, έσπευσαν να το κάνουν… Αν με ρωτάς, επικοινωνιακά είναι σφάλμα γιατί θαμπώνεις λίγο την έλευση του Μάρκου Σεφερλή. Όχι δεν τη συγχέεις, αυτά είναι στα πονηρά μυαλά. Θέλω να πω ότι συζητάμε τώρα όλοι για τον Μουτσινά που ανακοίνωσε τι θα γίνει με την εκπομπή του, με την ομάδα του, και χάνεται η χαρά και ο θρίαμβος, όπως χαρακτηριστικά γράφεται στο δελτίο Τύπου, της έλευσης του Μάρκου Σεφερλή. Σαν να είναι η κουμπάρα, πιο ωραία ντυμένη από το φόρεμα της νύφης. Δεν είναι ωραίο, την επισκιάζει», ήταν τα σχόλια του δημοσιογράφου.

Η Ελένη Μενεγάκη με τη σειρά της είπε: «Μπορεί να μίλαγαν μαζί του δύο χρόνια και τώρα να τους προέκυψε. Και οι άνθρωποι να χάρηκαν. Δεν έχετε ξανακούσει ποτέ κάτι αντίστοιχο; Κι εδώ τουλάχιστον δεν μπαίνει στην ίδια ζώνη, στην ίδια ώρα. Έρχεται ένας άνθρωπος στο κανάλι, χαίρονται. Ο Μάρκος είναι. Εγώ δεν θεωρώ ότι είναι τόσο αθώο το μυαλό μου, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί αν είναι έτσι όπως το λέτε, είναι και κάρφωμα. Δεν νομίζω όμως. Εγώ. Άλλο πράγμα κάνει ο ένας, άλλο κάνει ο άλλος, δεν μιλάμε για το ίδιο. Δηλαδή εγώ αυτό έχω ακούσει, ότι μιλάμε για ένα παιχνίδι».