«Είναι πολύ παλιακό...φτωχικό» - Ο Γαβαλάς ''στόλισε'' κανονικά τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα

Μετά την πρεμιέρα του ''Είμαστε μαζί''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι πολύ παλιακό...φτωχικό» - Ο Γαβαλάς ''στόλισε'' κανονικά τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα

Πρώτο θέμα συζήτησης βλέπουμε να έχει γίνει η πρεμιέρα της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1 με το Είμαστε μαζί να συστήνεται το περασμένο Σάββατο 18/3 στον κόσμο, με το κοινό και τα πρόσωπα της τηλεόρασης να κρίνουν το όλο cocnept (δείτε εδώ πως τα πήγε η εκπομπή σε νούμερα στην πρεμιέρα).

Για πολλούς το πλατό όσο και το πως πλαισιωνόταν η εκπομπή θεωρήθηκε, πως ανήκουν όλα μαζί σε μία άλλη εποχή μιας και παλιότερα βλέπαμε να έχουμε σε αυτό το στυλ ζωντανό κοινό σε στούντιο.

Τα σχόλια του λοιπόν για την εκπομπή έκανε και ο Λάκης Γαβαλάς στην κάμερα του Happy Day, που προβλήθηκαν την Τρίτη 21/3 με τον ίδιο να δείχνει τη συμπάθειά του στην Παπίλα και παράλληλα την ένστασή του για την εκπομπή.

Το σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα

«Είδα τα σχόλια, νομίζω αυτό που λένε είναι αλήθεια, είναι πολύ παλιακό. Ήταν μια ΥΕΝΕΔ από τις εικόνες που είδα, στο μαυρόασπρο που ήταν τότε και έγινε έγχρωμο. Νομίζω όμως ότι πρέπει να δώσουμε χρόνο. Η Ελίνα Παπίλα είναι μια κοπέλα που ξέρει, έχει ορθό λόγο.

Εντάξει, τώρα ήταν λίγο στριμωγμένοι, μήπως δεν είχαν άλλο στούντιο, το ετοίμαζαν κι επειδή αργούσε να γίνει τους έβαλαν σε ένα μικρό στούντιο φτωχικό», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Τα αιχμηρά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Παπίλα και το "Είμαστε μαζί"

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, λοιπόν, όσο κι αν για κάποιους θεωρήθηκε πως τα ποσοστά που άγγιξε το νέο εγχείρημα του ΑΝΤ1 και της Παπίλα ήταν πολύ καλά για αρχή, θεωρεί πως δεν πρόκειται για ένα πρότζεκτ που ταιριάζει στην ελληνική τηλεόραση πια, καθώς είναι αρκετά παλιακό.

«Τα έχω παρακολουθήσει όλα, και την εκπομπή και τον ανταγωνισμό, που είναι τα δύο ταξιδιωτικά, ο Πετρετζίκης και ταινίες. Στην ουσία παίζει σε ελεύθερο έδαφος. Εγώ είδα την εκπομπή και είναι σε όλα τα επίπεδα ό,τι πιο παλιό λειτουργεί αυτή τη στιγμή και υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση», σχολίασε ο δημοσιογράφος.

«Όχι απλώς παλιά τηλεόραση, που είναι ένα αστείο του Μουτσινά, αλλά παμπάλαια. Το τι στήλες υπάρχουν, κάτι παιχνιδάκια ανύποπτα. Κάποια στιγμή κρατούσαν κάτι κάρτες και έλεγε ο ένας τη γνώμη του για τον άλλο. Κάτι που κάνουμε σε καλεσμένους, σε ζευγάρια, το έκαναν αυτοί μεταξύ τους», τόνισε στη συνέχεια.

«Δεν μιλάω για τα παιδιά που συμμετέχουν, μιλάω για τις ρουμπρίκες και την ιδέα της εκπομπής γενικά», διευκρίνισε στο τέλος.