«Δεν ντρέπεστε λίγο; Σιχάματα» - Χιλιάδες αντιδράσεις με την νέα πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo με τον Τάσο Μπουγά

«Κατεβάστε την όσο είναι καιρός»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν ντρέπεστε λίγο; Σιχάματα» - Χιλιάδες αντιδράσεις με την νέα πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo με τον Τάσο Μπουγά

Χιλιάδες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή Τάσο Μπουγά, με το πασίγνωστο κατάστημα παιχνιδιών να καταφέρνει για ακόμη μια φορά να συζητιέται αρνητικά.

Συγεκριμένα, η εν λόγω διαφημίση κάνει μια είδους επίθεση στους vegans, κατακρίνοντας τους για τις επιλογές και υποτιμώντας τον τρόπο με τον οποίο έχουν επιλέξει να τρέφονται.

Διόλου, μάλιστα, η τοποθέτηση αυτή του Jumbo δεν χαρακτηρίζεται χιουμοριστική.

«Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Τάσος Μπουγάς.

Οι αντιδράσεις στα social media ήταν φυσικά πάρα πολλές με τους περισσότερους να θεωρούν πως χλευάζονται οι διατροφικές προτιμήσεις κάποιων ανθρώπων.

Η πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo με τον Τάσο Μπουγά

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Να σημειώσουμε ότι το Jumbo βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο του σχολιασμού και της προσοχής πριν λίγο καιρό για ένα σοβαρό ατύχημα εργαζομένων -δείτε εδώ τι συνέβη.

Το προϊόν του Jumbo που ανακάλεσε ο ΕΟΦ

Ο ΕΟΦ με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την απόφασή του να απαγορεύσει τη διακίνηση και διάθεση συγκεκριμένων ιατροτεχνολογικών προϊόντων από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων πώλησης παιχνιδιών και διαφόρων αντικειμένων.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΕΟΦ, πρόκειται για ένα πιεσόμετρο και ένα παλμικό οξύμετρο που κατασκευάζονται στο εξωτερικό για λογαριασμό της JUMBO AE, «καθώς διαπιστώθηκε η διάθεσή τους στην ελληνική αγορά κατά παράβαση των άρθρων 19 και 20 του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/745, διότι δεν τεκμηριώνεται η νόμιμη κυκλοφορία τους ως ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Συγκεκριμένα απαγορεύτηκαν τα εξής δύο προϊόντα:

  • «ηλεκτρονικό πιεσόμετρο μπράτσου DURA AID/KWL-B01» που σύμφωνα με την επισήμανση κατασκευάζεται από την εταιρεία Dongguan Kangweile Electronic Technology, και
  • «παλμικό οξύμετρο δακτύλου» που σύμφωνα με την επισήμανση κατασκευάζεται στην Κίνα.