Στοιβαγμένα όλα για να χωρέσουν - Το δωμάτιο που ζει η Καίτη Φίνου μετά την οικονομική κατάρρευσή της

Άπειρα πράγματα το ένα πάνω στο άλλο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Καίτη Φίνου είναι ένα πρόσωπο, που βλέπουμε να είναι πολύ ενεργό στα social media, αφού κάνει αναρτήσεις για να εκφράσει ό,τι και αν συμβαίνει στην προσωπική της ζωή ευχάριστο και μη, ενώ με αυτόν τον τρόπο τοποθετείται και σε κοινωνικά ζητήματα

Αυτή τη φορά η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok μέσα από το οποίο έδειξε το χώρο, που ζει μετά την οικονομική της καταστροφή, αφού είναι γνωστό, πως η Άννα Φόνσου της παραχώρησε ένα δωμάτιο.

Μέσα από το βίντεο λοιπόν, βλέπουμε τον τρόπο, που η Φίνου κατάφερε να χωρέσει όσα πράγματα είχε στο δυάρι, που έμενε μέσα σε ένα δωμάτιο, καθώς αυτές οι παροχές από το σπίτι του ηθοποιού δε γίνεται να είναι μεγαλύτερες (δείτε εδώ το λόγο, που βρέθηκε στο νοσοκομείο).

Η εξομολόγηση της Καίτης Φίνου για το δωμάτιο που της παραχώρησε η Άννα Φόνσου

«Πάμε να δούμε το δωμάτιο που μένω, υποτίθεται συμμαζεμένο...και μην μου πείτε για ξεσκαρταρισμα..το κάνω ανά δύο εβδομάδες...χαρίζω πολλά πράγματα (που έχω γεμίσει από δωράκια) αλλά και πάλι δεν..... το μόνο που προσέχω είναι τα πολυμπριζα μην ρίξω νερό κατά λάθος γιατί στρώμα έχω αλλάξει 3 φορές....από την στιγμή που δεν υπάρχει κουζίνα στρώνω στο κρεββατι υποσεντονο και κόβω το ψωμί,το τυρί ή τα φρούτα εκεί...
όμως λέω δόξα τω Θεω γιατί από αυτά που βλέπω με τα ενοίκια δεν θα τα έβγαζα πέρα....όλα καλά κι ευγνώμων στην Άννα Φονσου....περνάω πολλές ώρες στο δωματιάκι μου και τουλάχιστον το μέρος που κοιμάμαι κατάφερα να το έχω πιο "αδειο"...αυτά και καλό βράδυ να έχετε», έγραψε η Καίτη Φίνου.

Η εξομολόγηση της Καίτη Φίνου για την κατάθλιψη

Καλεσμένη στο Dot το πρωί της Κυριακής βρέθηκε η Καίτη Φίνου η οποία αναφέρθηκε στο σώμα της και συγκλόνισε με τις δηλώσεις της.

Συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου είπε: «Ο Στάθης Ψάλτης ήταν ο πιο σέξι για εμένα. Εκείνη την εποχή δεν έβρισκα κανέναν τους σέξι. Ήταν όμως ο Σταμάτης Γαρδέλης. Κάναμε μετά βιντεοκασέτες μαζί και το… διαπίστωσα.

Δεν μπορώ να πω, τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Όχι, δεν είχαμε σχέση. Τα ‘80s ήταν μια ανεμελιά, μια ανάσα. Δεν φοβόμουν. Ντρεπόμουν για το σώμα μου, είχα παχιές γάμπες, δεν ήξερα να περπατήσω καλά.

Δεν ήμουν η γυναίκα που θα έκανε τον άντρα να λιώσει σε ένα κρεβάτι, ήμουν πολύ ντροπαλή. Πόνεσα, πέρασα την κατάθλιψη μου - καταθλιψάρα και πάχυνα στα 40 μου.

Ο Στάθης είχε πολύ καλό μπλα μπλα. Γνωριστήκαμε στον “Παρθενοκυνηγό”. Όταν βγαίναμε δεν γνώριζα ότι ήταν παντρεμένος. Όταν χωρίσαμε ζήτησα να μην ξαναπαίξω μαζί του» κατέληξε λέγοντας η Καίτη Φίνου η οποία μέσα σε όλα αποκάλυψε για την άγνωστη σχέση της με έναν επιχειρηματία.