Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά - «Μία περίοδο που δεν με έπαιζαν τα ΜΜΕ έφτασα σε ένα σημείο να...»

Οι αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Βαρβάρα Κίρκη

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αποκαλύπτει για πρώτη φορά - «Μία περίοδο που δεν με έπαιζαν τα ΜΜΕ έφτασα σε ένα σημείο να...»
News 22.03.2023 09:08
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στα παρασκήνια του Vegas Live Stage που εμφανίζονται ο Θέμης Αδαμαντίδης, με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Θάνο Πετρέλη. Οι τρεις καλλιτέχνες λοιπόν, έκαναν δηλώσεις στο δημοσιογράφο.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, από πλευράς του μίλησε για την καριέρα του, για τη ζωή του η οποία είχε τα πάνω της και τα κάτω της με τις συλλήψεις (δείτε εδώ), αλλά και για την σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη.

«Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Πήρα όσο πρόσφερα. Είμαι από τους καλλιτέχνες που θέλω και να ζω παράλληλα, να έχω και τη ζωή μου», εξομολογήθηκε από καρδιάς ο τραγουδιστής και συνέχισε «Μία περίοδο που δεν με έπαιζαν τα ΜΜΕ έφτασα σε ένα σημείο που σκέφτηκα να το αφήσω το τραγούδι, να τα παρατήσω».

Τα τρυφερά λόγια του Αδαμαντίδη για την Βαρβάρα Κίρκη και η ζωή τους

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε επίσης για την σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη, με την οποία έχει περάσει από 40 κύματα: «Με στηρίζει, είναι μεγάλη βοήθεια για μένα. Στους δεσμούς συμβαίνουν τα πάντα, θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όπως είναι».

H σχέση τους έχε γίνει ακόμη πιο δυνατή μετά τα όσα έζησαν. Μάλιστα, ο θάνατος της μητέρας του τραγουδιστή τους ένωσε, με τον Θέμη Αδαμαντίδη να δίνει στην αγαπημένη του δαχτυλίδι το οποίο άνηκε στη μητέρα του.

Η ίδια όταν είχε μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είχε δείξει το δακτυλίδι που της χάρισε η μητέρα του πριν φύγει από τη ζωή.

«Ο Θέμης την αγαπούσε πάρα πολύ, θέλω να το ξέρετε αυτό. Πηγαίναμε πολύ συχνά και τη βλέπαμε. Και αυτό το δακτυλίδι είναι δώρο δικό της. Με αγαπούσε πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ καλή γυναίκα. Ήταν υπόδειγμα μάνας» είπε συγκινημένη η Βαρβάρα Κίρκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είμαστε ένα παθιασμένο ζευγάρι! Οι μηνύσεις...» - Οι δηλώσεις Αδαμαντίδη και Κίρκη για την σχέση τους

«Όλα μου τη θυμίζουν! Τα τελευταία 2 χρόνια...» - Συγκινήθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης με τον χαμό της μητέρας του

Share