Χρέωσε την κάρτα της μητέρας του με πολλές χιλιάδες ευρώ - Η τεράστια γκάφα του Βίκτωρα Πέτσα

Σε ποια ηλικία το έκανε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χρέωσε την κάρτα της μητέρας του με πολλές χιλιάδες ευρώ - Η τεράστια γκάφα του Βίκτωρα Πέτσα

Την Τρίτη 21/3 ένας από τους καλεσμένους του The 2night show ήταν ο Βίκτωρας Πέτσας (δείτε εδώ τους υπόλοιπους) με τον ηθοποιό, που κάνει καριέρα στους Παγιδευμένους να αφηγείται άγνωστα κομμάτια της ζωής του.

Μεταξύ άλλων ενδιαφέρον είχαν σίγουρα οι αναφορές του σχετικά με τα όνειρα, που έχει για το μέλλον στο χώρο, αλλά και βιώματα του, που είναι άγνωστα και έχουν να κάνουν με την παιδική του ηλικία.

Αυτό λοιπόν, που σίγουρα δεν ξέραμε και μέχρι και ο παρουσιαστής έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν το άκουσε είχε να κάνει με το μακρινό του ταξίδι στα 18 χρεώνοντας την κάρτα της μητέρας του με 5.500 ευρώ.

Η εξομολόγηση του Βίκτωρα Πέτσα για τη γκάφα που είχε κάνει μικρός

«Έμεινα μετεξεταστέος στη δευτέρα Γυμνασίου και όταν πέρασα τον Σεπτέμβριο η μάνα μου μοίραζε 20ευρα σε μένα από τη χαρά της. Είχε βάλει τη μπάρα πολύ χαμηλά. Στα 18 πήρα την κάρτα της μάνας μου και έκλεισα εισιτήρια για Μαϊάμι. Ήμουν φανατικός οπαδός της επαγγελματικής πάλης. Ανακοινώνεται έναν χρόνο πριν ότι την 1η Απριλίου ο Dwane Johnson θα μπει στο ρινγκ με τον John Cena. Και λέω θα λείπω εγώ; Παίρνω την κάρτα και κλείνω 5η σειρά, αεροπορικά, Hilton.

Όλο μαζί ήταν 5500 ευρώ. Το λάθος μου ήταν που έκλεισα εισιτήριο με επιστροφή. Χτυπάει το τηλέφωνο της μάνας μου σε ένα κυριακάτικο τραπέζι από την τράπεζα και παθαίνει σοκ. Δεν αντέδρασε. Τα ‘παμε σπίτι. Πήγα στο Μαϊάμι μόνος μου», είπε ο Βίκτωρ Πέτσας.

Λίγα λόγια για τη ζωή του ηθοποιού

Ο Βίκτωρας Πέτσας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα το 1992. Έχει αποφοιτήσει από το Νέο Ελληνικό θέατρο του Γιώργου Αρμένη. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός το 2015, συμμετέχοντας στην παράσταση «Η τελευταία μαύρη γάτα» και στο σίριαλ «Οι άσφαιροι», σε έναν guest ρόλο. Το 2016 συμμετείχε στην παράσταση «Το ρολόι». Ακολούθησε η παράσταση «Το τελευταίο παιχνίδι» το 2018.

Την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε στη σειρά Η Επιστροφή, τον πρώτο του τηλεοπτικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Το 2019 ακολούθησε το σίριαλ Αν Ήμουν Πλούσιος, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Μάνου Βρανά. Το 2020 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά Παρουσιάστε! στον ANT1. Τη σεζόν 2022 συμμετείχε στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1 και την ίδια χρονιά πρωταγωνιστεί στην σειρά Παγιδευμένοι.