Ατύχημα για τον Δημήτρη Σκουλό - Διέκοψαν τα γυρίσματα του My style rocks

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί εμείς να παρακολουθούμε κανονικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το My style rocks με νέα επεισόδια, ωστόσο τα διέκοψαν για λίγο διάστημα λόγω ενός ατυχήματος που είχε ο Δημήτρης Σκουλός με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στα γυρίσματα του show μόδας.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, αποκαλύπτοντας μάλιστα όλες τις λεπτομέρειες του ατυχήματος.

Το ατύχημα του Δημήτρη Σκουλού

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, έπαιζε τένις όταν έσκασε στο μάτια του ένα μπαλάκι από το δίπλα γήπεδο που το πέταξαν κατά λάθος. Αποτέλεσμα αυτού, να χτυπήσει άσχημα και να μην μπορεί να δει για αρκετό καιρό.

«Έπαιζα τένις και ένας παίκτης από το δίπλα γήπεδο κατά λάθος πέταξε το μπαλάκι και με βρήκε στο μάτια», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε «Εξαιτίας του ατυχήματος διακόψαμε τα γυρίσματα του My style rocks για δυο ημέρες».

Δείτε επίσης: Ατύχημα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο My style rocks

Αυτή είναι η σύζυγός του

«Η Τζέλα έχει αναλάβει το διάβασμα της μεγάλης στο σπίτι και είναι αυστηρή. Είναι δέκα χρονών η μεγάλη μας κόρη. Εγώ δεν χαλάω χατίρι. Η Τζέλα δεν θυμώνει εύκολα αλλά είναι πολύ της επανάληψης. Εγώ έχω μάθει στην μεγάλη πως δεν μπορεί ο μπαμπάς να λέει κάτι 15 φορές», είχε πει σε συνέντευξη του στο After Dark.

«Είμαστε μαζί 18 χρόνια και 14 παντρεμένοι. Εγώ είχα ανοίξει μια καφετέρια όσο η Τζέλα ήταν ακόμα στο Γυμνάσιο και ερχόταν εκεί για καφέ. Όταν γνώρισα την Τζέλα προσπάθησε να μου προξενέψει την φίλη της (…) Εγώ της έδειξα αμέσως ότι ενδιαφέρομαι για την ίδια και της ζήτησα να βγούμε ένα ραντεβού. Ήμασταν μαζί ως ζευγάρι αρκετό καιρό, ωστόσο ζήσαμε μαζί μετά από ένα χρονικό διάστημα, ερχόταν αρχικά κάποια βράδια σπίτι μου», είχε αποκαλύψει.

«Δεν ζηλεύει ο ένας τον άλλον και ίσως γιατί έχουμε εμπιστοσύνη. Είναι και τι δικαίωμα δίνεις εσύ στον άλλον», ανέφερε για την σχέση τους.

Δημήτρης Σκουλός σύζυγος