«Αν δε σου αρέσει, σταμάτα!» - Ο εκνευρισμός της Τσιμτσιλή με τη συμπεριφορά του Αγγελόπουλου στις κάμερες του ΣΚΑΪ

«Όλοι λένε ότι είναι καλό παιδί...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αν δε σου αρέσει, σταμάτα!» - Ο εκνευρισμός της Τσιμτσιλή με τη συμπεριφορά του Αγγελόπουλου στις κάμερες του ΣΚΑΪ

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει από την Τρίτη 21/3 η συνέντευξη, που παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του στην κάμερα του Πρωινό μας, με το πάνελ τη εκπομπής να γίνεται έξαλλο και πάνω από όλα η Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Μερικοί λοιπόν έσπευσαν να υποστηρίξουν τον πρώην παίκτη ριάλιτι και άλλοι αντίθετα τον κατακεραύνωσαν. Την Τετάρτη 22/3 λοιπόν το λόγο πήρε και το πάνελ του Happy Day με το πάνελ να είναι διχασμένο.

Πιο αναλυτικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν με τη μερίδα εκείνων, που εξακολουθούν να στηρίζουν, πως εάν δεν ήθελε να μιλήσει στην κάμερα θα ήταν προτιμότερο να μην εμφανιστεί από το να βγει εν τέλει έτσι προς τα έξω...

Tα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη συμπεριφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου σε ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ

«Γιατί τσαντίστηκε έτσι; Θα συμφωνήσω με την Τίνα Μεσσαροπούλου. Είσαι ένας άνθρωπος αγαπητός και ξέρεις ότι ενδιαφέρεις και για τα προσωπικά σου. Υπάρχει τρόπος να απαντήσεις σε όλα με χιούμορ. Αν δεν σου αρέσει, σταμάτα να κάνεις στημένα κιου. Δεν εννοώ ότι το έχει κανονίσει κρυφά, αλλά και εγώ έχει τύχει να βγω από κανάλι, να με περιμένουν οι κάμερες αλλά να πω παιδιά “ευχαριστώ δεν έχω κάτι να πω”», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Όλοι λένε ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, τι παθαίνει κάθε φορά μπροστά σε αυτή την κάμερα και βγάζει έναν τέτοιο εαυτό, δεν μπορώ να καταλάβω. Ευγένεια χρειάζεται, δεν ήταν ευγενικός, στράβωσε το μάτι του», συνέχισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η αμήχανη κίνηση του Ντάνου που συζητήθηκε

«Δεν βλέπω Survivor. Δεν περίμενα να ξεκινήσει για να αποφασίσω αν θα πάω. Ήταν ξεκάθαρη η απόφασή μου να μην πάω, από τον Σεπτέμβριο. Δεν είναι εφικτό για εμένα να λείπω 5-6 μήνες και ειδικά γι αυτόν τον λόγο. Γιατί με ρωτάτε συνέχεια για το παιχνίδι, ενώ είμαι στη “Γη της ελιάς”; Δεν σκέφτομαι την παρουσίαση και ούτε το έχω εκφράσει σαν επιθυμία», ανέφερε σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης δείχνοντας την ενόχληση του για την εν λόγω ερώτηση.

Όσον αφορά ερώτηση για το αν σκέφτεται να κάνει θέατρο: «Δεν είναι εφικτό να κάνω θέατρο γιατί δεν έχω χρόνο. Και να ήθελα να το προσπαθήσω, τουλάχιστον μέχρι του χρόνου δεν έχω χρόνο, δεν το σκέφτομαι καθόλου».

Προς το τέλος οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν και για την προσωπική του ζωή, καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως έχει γραφτεί είναι σε σχέση με την επίσης πρώην παίκτρια του Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση. Ωστόσο, φάνηκε να ενοχλείται πάρα πολύ.

«Θέλεις να μιλήσουμε για τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου; Με ποιον είσαι στη ζωή σου εσύ;», είπε χαρακτηριστικά και πήρε το μικρόφωνο από δημοσιογράφο και του έκανε διάφορες ερωτήσεις φανερά ενοχλημένος.