«Από που τον φέραμε αυτόν;» - Η ερώτηση δημοσιογράφου που έφερε σε δύσκολη θέση τη Μπέτυ Μαγγίρα

Σε ποιο θέμα πήγε η συζήτηση;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Από που τον φέραμε αυτόν;» - Η ερώτηση δημοσιογράφου που έφερε σε δύσκολη θέση τη Μπέτυ Μαγγίρα

Σε νέες δηλώσεις ακούσαμε τη Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία πιάστηκε από την κάμερα της εκπομπής ''Happy Day'' και προβλήθηκαν την Τετάρτη 22/3 με την ίδια να απαντάει στους ρεπόρτερ σε ερωτήσεις σχετικές με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η παρουσιάστρια όπως όλοι ξέρουμε ανήκει στο δυναμικό του Open και μάλιστα έχει το τιμόνι της εκπομπής ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'', η οποία βγαίνει στον αέρα για δεύτερη σεζόν με τις συζητήσεις να αφορούν στο αν θα τη δούμε και σε μία τρίτη χρονιά.

Η Μαγγίρα λοιπόν σε σχετική ερώτηση απάντησε, πως το κλίμα μεταξύ εκείνης και του καναλιού είναι θετικό, ωστόσο όταν ένιωσε πιεσμένη με τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, απάντησε πιο κοφτά και έτσι έφερε την συζήτηση εκεί, που ήθελε (δείτε εδώ τη συγκίνησή της για το δυστύχημα στα Τέμπη).

Οι δηλώσεις της Μπέτυ Μαγγίρα για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Από που το έβγαλες το συμπέρασμα αυτό εσύ; Και αυτό το ξέρεις; Από τον φέραμε αυτόν, από που είναι; Δεν ξέρεις αν υπάρχουν κρούσεις από άλλα κανάλια. Το κλίμα στο δικό μας κανάλι είναι θετικό και από τις δύο πλευρές. Όταν τα πράγματα θα είναι επίσημα και θα μπει το νερό στο αυλάκι, θα τα πούμε», είπε η Μπέτυ Μαγγίρα.

Το σχόλιο όλο νόημα της Μαγγίρα για τα νούμερα τηλεθέασης

Στην έκθεση ζωγραφικής του αδελφού της βρέθηκε η Μπέτυ Μαγγίρα το Σαββατοκύριακο και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και τη Βασιλική Μπασιούρη. Η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη, τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πόσα σημειώνει η εκπομπή της) και τη σχέση με την οικογένειά της.

«Με αγχώνει ότι είναι πολλές οι εκπομπές φέτος. Μοιράζεται πολύ η πίτα, από την άλλη κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να δώσουμε το δικό μας στίγμα. Τα νούμερα τα βλέπω και ακούω αυτούς που ξέρουν, γιατί δεν ξέρω να τα αναλύσω».