«Θα σας πω, έχω...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η αντίδραση των συνεργατών της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα σας πω, έχω...» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι γνωστό, πως όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να χτίσει και να διατηρήσει στην πορεία της μια πολύ ειλικρινή σχέση με το κοινό, που την παρακολουθεί από τις εκπομπές, των οποίων ηγείται η ίδια ως παρουσιάστρια.

Έτσι λοιπόν δε διστάζει να αναφερθεί σε πιο προσωπικά της θέματα μέσα από το Super Κατερίνα, τα οποία άλλοτε είναι πιο ευχάριστα και άλλοτε λιγότερο ευχάριστα.

Συγκεκριμένα λοιπόν την Τετάρτη 22/3, η παρουσιάστρια και ενώ ήταν στη θέση της μαζί με το υπόλοιπο πάνελ δεν είχε καλή επικοινωνία με τον αρχισυντάκτη και έτσι δε δίστασε να το εκφράσει ζωντανά σε όλους...

Ο λόγος, που συνέβη όλο αυτό οφειλόταν στο αριστερό ακουστικό της Καινούργιου, που δε λειτουργούσε καλά και εν τέλει, όπως εξήγησε η ίδια η δυσκολία είχε να κάνει σε συνδυασμό με ένα πρόβλημα, που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια με την ακοή της (δείτε εδώ το ξέσπασμα που έκανε νωρίτερα για τα νούμερα τηλεθέασης).

To πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν ακούω από το αριστερό αυτί, μπείτε καλέ εδώ, Live εκπομπή είμαστε, Θέμη... Θα σας πω, έχω κώφωση εννοώ σε ένα ποσοστό από το αριστερό...από τα χρόνια ξέρεις από τη ζωντανή μουσική. Όταν είμαι σε χώρους, οι οποίοι μπορεί να έχουν ζωντανή μουσική κλπ δεν ακούω τίποτα, δε μπορώ να απομονώσω τον ήχο από το αριστερό, συγγνώμη παιδιά...τι να πω», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τι είναι η κώφωση;

Ο όρος κώφωση, όπως αναγράφει και το site της Κάρολα Φόλλε Αλέπη, αναφέρεται στην πλήρη και ολοσχερή απουσία της ακουστικής αισθητηριακής λειτουργίας. Ο όρος κωφός υποδηλώνει τα άτομα που δεν ακούν την ομιλία είτε υπάρχει είτε απουσιάζει το βοηθητικό ακουστικό (Παπαφράγκου, 1996).