«Σώπα ρε συ;» - ''Λύθηκε'' στα γέλια όλο το πάνελ της Μενεγάκη με την ατάκα του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Τι σκέφτηκε πάλι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σώπα ρε συ;» - ''Λύθηκε'' στα γέλια όλο το πάνελ της Μενεγάκη με την ατάκα του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Με γέλια ξεκίνησε η σημερινή (22/3) εκπομπή ''Ελένη'' της Ελένης Μενεγάκη λίγο μετά τη σπόντα, που είδαμε να πετάει ανοιχτά την Τρίτη 21/3 στους συναδέλφους της, που τη συνοδεύουν στο πάνελ, που μας κάνει παρέα καθημερινά τα μεσημέρια.

Είναι γνωστό, πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει αστείρευτο χιούμορ και για το λόγο αυτό έχει και τη δική του ενότητα στην εκπομπή, η οποία δημιουργήθηκε για να χαρίζει μια ακόμη πιο ευχάριστη νότα στους τηλεθεατές.

Η ατάκα λοιπόν του δημοσιογράφου, που έκανε όλο το πάνελ να λυθεί στα γέλια ξεκίνησε από κάτι σφουγγάρια με τον Ουγγαρέζο να πηγαίνει το θέμα στον παππού του κάνοντας γνωστή μια αστεία και σίγουρα άγνωστη ιστορία.

Οι ατάκες του Δημήτρη Ουγγαρέζου που έκαναν όλο το πάνελ της Μενεγάκη να ξεκαρδιστεί στα γέλια

«Ο παππούς μου ήταν σφουγγαράς εμένα», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Και τι είναι Καλύμνιος; Σώπα ρε συ», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη με τον Ουγγαρέζο να απαντάει με την ατάκα «Σφουγγαρέζος».

Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον του Ουγγαρέζου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το περασμένο διάστημα μπλέχτηκε σε ένα αδιέξοδο, καθώς τον ήθελαν να βρίσκεται σε δύσκολη θέση για το αν παραμένει στο πλευρό της Μενεγάκη και στο πλατό του MEGA.

Ο ίδιος, μάλιστα, κλήθηκε πολλές φορές να μιλήσει για όλο αυτό το "σούσουρο" που είχε δημιουργηθεί, εξηγώντας πως όλα είναι καλά ανάμεσα στον ίδιο και στην παρουσιάστρια (δείτε εδώ τι συνέβη στα γενέθλιά του που αυτοκαλέστηκε), αλλά αρκετοί δεν είχαν πειστεί και ήθελαν χειροπιαστές αποδείξεις.

Αυτές, λοιπόν, ήρθαν από το στόμα της ίδιας της Μενεγάκη, η οποία κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, Ελένη, την Παρασκευή 17/3, αφού προβλήθηκε ένα βίντεο που εξηγεί την υπερβολική κόπωση, εξήγησε πως όταν δεν είναι καλά προτιμά να κοιμάται, με τον Ουγγαρέζο να τονίζει πως και στην δική του περίπτωση το ίδιο συμβαίνει. Τότε ήταν που η ατάκα της παρουσιάστριας πρόδωσε την πορεία της συνεργασίας τους.

«Eμείς ήδη έχουμε παραπάνω κοινά από όσα ακόμα γνωρίζουμε αλλά δεν πειράζει θα τα ανακαλύψουμε και του χρόνου τα υπόλοιπα», είπε χαρακτηριστικά.