Δυστυχώς: Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα για την Γη της Ελιάς

Επιβεβαίωσαν τα δημοσιεύματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δυστυχώς: Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα για την Γη της Ελιάς

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 22/3 οι πρωταγωνιστές στη Γη της Ελιάς, Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης. Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειρές, στους ρόλους τους αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται την ξαφνική δημοσιότητα.

Μάλιστα, επιβεβαίωσαν και τις φήμες που τους ήθελαν να αποχωρούν από την σειρά και να μην συμμετέχουν στον επόμενο τρίτο κύκλο. Μάλιστα, ο Αλέξανδρος δεν δίστασε να δώσει κι ένα πολύ σοκαριστικό spoiler (δείτε εδώ κι ένα χωρισμό σοκ που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια).

Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης επιβεβαιώσαν το τέλος τους από την Γη της Ελιάς

«Είναι λίγο απότομο στην αρχή γιατί ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι παίζεις σε όλη την Ελλάδα! Έχω εξοικειωθεί πλέον με το να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός, με την Αφροδίτη να προσθέτει: «Συγκριτικά με την αρχή βλέπω διαφορά, έχω πάρει πολύ ωραία πράγματα, έχει κερδίσει νέους φίλους, γενικά πολύ όμορφα πράγματα από αυτή τη δουλειά».

«Έχω γελάσει με αυτά που λένε ότι είμαι έγκυος και με παντρεύει και η Άντζελα Γκερέκου! Δεν ξέρω από που βγαίνουν αυτά! Μέχρι και οι φίλοι μου μου τα στέλνουν. Η μητέρα μου μου είχε πει να μη φοβάμαι την αλλαγή αλλά τη σταθερότητα», είπε επίσης η Αφροδίτη.

«Θα αποχωρίσουμε στο τέλος της σεζόν από τη Γη της Ελιάς. Θα ήθελα ένα ρομαντικό τέλος για την Μυρτάλη και τον Αλέξη. Στα επόμενα επεισόδια θα δείτε έναν νέο θάνατο, θα γίνει ένα μεγάλο μπαμ», αποκάλυψε το ζευγάρι.

Μάλιστα, ανέφεραν πως θα ήθελαν ξανά να συνεργαστούν στο μέλλον σε μια άλλη δουλειά!