Δήμητρα Παπαδήμα: Στηρίζει τις δηλώσεις του Γεννατά για τα μπουζούκια - «Δεν πάω ποτέ! Αν έπαιζε ο Βαμβακάρης θα πήγαινα»

«Τα τωρινά μπουζούκια είναι σκυλομπουζούκια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δήμητρα Παπαδήμα: Στηρίζει τις δηλώσεις του Γεννατά για τα μπουζούκια - «Δεν πάω ποτέ! Αν έπαιζε ο Βαμβακάρης θα πήγαινα»

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Τρίτης 21/3 η Δήμητρα Παπαδήμα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου, αλλά και στις πρόσφατες δηλώσεις του Γεράσιμου Γεννατά για τα μπουζούκια που έχουν προκαλέσει ντόρο (δείτε εδώ τι είπαν Νίκος Απέργης και Χρήστος Μενιδιάτης).

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» το μεσημέρι του Σαββάτου 28/3 είπε χαρακτηριστικά: «Με πειράζει που δεν έχουμε ωραία λαϊκή μουσική σήμερα. Το μόνο που κάνουν τα σύγχρονα τραγούδια είναι σαν προπόνηση εγωισμού. Δεν είναι τραγούδια αυτά. Αν ακούσεις τι λένε, λες πώς επιτρέπεται να βγαίνουν αυτά τα πράγματα στον αέρα; Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός. Πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι».

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Παπαδημα για τα μπουζούκια

Η ηθοποιός λοιπόν για αυτές τις δηλώσεις, απάντησε:

«Τα τωρινά μπουζούκια είναι σκυλομπουζούκια. Κάποτε ήταν Ελληνικά τα μπουζούκια, υπήρχε το ελληνικό στοιχείο, αυτό που γίνεται τώρα ούτε εμένα μου αρέσει. Δεν πάω ποτέ! Αν έπαιζε ο Βαμβακάρης θα πήγαινα», σχολίασε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Μάλιστα, η Δήμητρα Παπαδήμα σχολίασε και τα λεγόμενα του Γιάννη Μποσταντζόγλου, ο οποίος είπε πως τον ταΐζει μόνο φακές και σαλάτες, αλλά όταν βγαίνει έξω τρώει το κοντοσούβλι του. «Δεν το τρώει το κοντοσούβλι, γιατί μετά... Τώρα αν δεν με ακούει όμως, τι να πω, κακό του εαυτού του», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.