«Αγάπησα το βίο της μοναχής...» - Η συγκινητική αποκάλυψη της Άντζελας Γκερέκου για την πίστη της στο θεό

Το αποκούμπι της στα δύσκολα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αγάπησα το βίο της μοναχής...» - Η συγκινητική αποκάλυψη της Άντζελας Γκερέκου για την πίστη της στο θεό

Η Άντζελα Γκερέκου παραχώρησε συνέντευξη, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 23/3 μέσα από το Happy Day με την ίδια να αποκαλύπτει μια νέα της ασχολία, η οποία την ηρεμεί ιδιαίτερα και δεν έχει να κάνει με την υποκριτική και τα σίριαλ.

Αυτή λοιπόν, όπως βλέπουμε και στο βίντεο έχει να κάνει με τη ζωγραφική και συγκεκριμένα με την αγιογραφία με τη Γκερέκου να αποτυπώνει μπροστά στην κάμερα τη μορφή μιας Αγίας, παρά το άγχος, που παραδέχτηκε πως είχε.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο ήρθε πιο κοντά στην εκκλησία και στη συγκεκριμένη ασχολία, ενώ μάλιστα εξήγησε, πως η πίστη της τη βοήθησε ιδιαίτερα στις απώλειες, που βίωσε τελευταία (δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον έρωτά της με το Βοσκόπουλο).

Η αποκάλυψη της Άντζελας Γκερέκου για την ενασχόλησή της με την αγιογραφία

«Ξεκίνησε από την επαφή, που είχα μέσα από μία ευλογημένη συνάντηση με πατέρα της Μονής Δοχειαρίου, που μου γνώρισε τη Αγία Φιλοθέη. Αγάπησα το βίο της συγκεκριμένης μοναχής, ενθουσιάστηκα από το έργο της, οφείλω να πω ότι τον τελευταίο χρόνο με βοήθησε και σε δικά μου θέματα απώλειας, δύσκολες στιγμές...για εμένα είναι ένα είδος προσευχής, γαλήνης, σύνδεσης με τον ανώτερο εαυτό μας και μία ηρεμία στην ψυχή μας.

Η προσευχή με έχει βοηθήσει πολύ, είτε η αναζήτηση και το διάβασμα...αυτός ο σπόρος της αισιοδοξίας, που σου δίνει η πίστη σου, αφού κλάψεις, θρηνήσεις...γιατί οι απώλειες είναι κάτι πολύ δύσκολο για ένα αγαπημένο μας άνθρωπο, που χάθηκε, όμως μετά μπορούμε να βρούμε μια αισιοδοξία και μια γλυκύτητα σε αυτόν τον πόνο», είπε μεταξύ άλλων η Άντζελα Γκερέκου.