Στήβ Κακέτσης: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του μετά το βαρύ εγκεφαλικό

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Τετάρτης (22/3) στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκαν για μια ακόμη φορά στον Στήβ Κακέτση. Ο γνωστός επιχειρηματίας, τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείται μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη - δείτε εδώ πότε και ποιος το ανακοίνωσε.

Να υπενθυμίσουμε ότι και ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφερθεί στον Στήβ Κακέτση και την κατάσταση της υγείας του, πρίν αλό λίγο καιρό.

«Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Δίπλα του έχει τους δικούς του ανθρώπους, οικογένεια και φίλοι τον στηρίζουν ώστε να βγει νικητής με την περιπέτεια που περνάει αυτή τη στιγμή με την υγεία του. Η κατάσταση της υγείας παραμένει κρίσιμη», είπε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Μαλλιαρός.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Εγώ έχω παραπάνω πληροφόρηση, επειδή όμως είναι ιατρικό απόρρητο το κρατάω για μένα και μένουμε σε αυτά που έχετε πει στο ρεπορτάζ. Μακάρι ο Στηβ Κακέτσης να βγει δυνατός από τη μάχη αυτή» (δείτε εδώ τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα).

Η κατάσταση της υγείας του Στήβ Κακέτση

Στην ίδια εκπομπή, λοιπόν, αναφέρθηκαν για άλλη μια φορά στον Στήβ Κακέτση και γνωστοποίησαν την κατάσταση της υγείας του.

«Υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, στην υγεία του Στήβ Κακέτση και να υπενθυμίσουμε ότι τον τελευταίο καιρό, ο επιχειρηματίας νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό», είπε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Γιάννης Μαλλιαρός.

Λίγα λόγια για τον Στήβ Κακέτση

Ο Στηβ Κακέτσης είναι 73 χρονών και είχε πάρα πολλά νυχτερινά μαγαζιά, μεταξύ των οποίων και η θρυλική “Νεράιδα” Αν και υπήρξε πολύ επιτυχημένος στον τομέα του, εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων το 1994, για εννιά μήνες βρέθηκε στην φυλακή.

Ο Στηβ Κακέτσης είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο. Οι σχέσεις τους, αν και χωρισμένοι εξακολουθούν να είναι πολύ καλές, αφού προτεραιότητα και για τους δυο έχει το παιδί τους. Κάτι που πολλοί δεν ξέρουν και έχει αναφέρει ο Στηβ Κακέτσης σε συνέντευξή του, είναι ότι είχαν και ένα άλλο παιδί, το οποίο “έφυγε” από την ζωή μέσα σε 36 ώρες.

Ο Μάκης Κακέτσης, όπως είναι το όνομα του παιδιού του, έχει σπουδάσει οικονομικά στο London School of Economics, ζει μόνιμα στο εξωτερικό.