«Οι εμμονές του παρελθόντος δεν σε οδήγησαν καλά» - Η απάντηση του Λιάγκα στην κατηγορία του Λαζόπουλου πως δημοσιογράφος του τον κυνηγούσε

«Θα πρότεινα στον ΑΝΤ1, που είναι ένα σοβαρό κανάλι κι έχω εργαστεί σε αυτούς, να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Οι εμμονές του παρελθόντος δεν σε οδήγησαν καλά» - Η απάντηση του Λιάγκα στην κατηγορία του Λαζόπουλου πως δημοσιογράφος του τον κυνηγούσε

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως ξεκίνησε στην ελληνική τηλεόραση ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Γιώργο Λιάγκα, μετά την "επίθεση" του πρώτου πως ο παρουσιαστής του Πρωινού έστειλε δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 12 η ώρα το βράδυ να του κάνει μια ερώτηση για δήλωση που είχε κάνει ο Αλέξης Κούγιας πριν από ένα μήνα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε με πολύ αιχμηρά λόγια εναντίον του στο νέο του podcast στο newsbreak tv, περιγράφοντας τι συνέβη με τον δημοσιογράφο έξω από το μαγαζί που έτρωγε.

Οι κατηγορίες του Λαζόπουλου

«Χθες το βράδυ έτρωγα σε ένα μαγαζί κάπου στην Πανεπιστημίου. 12 η ώρα έφυγα και πάνω προς το σπίτι μου και φεύγοντας μου την έχει στημένη ένα συνεργείο. Στα καλά καθούμενα πετιέται πάνω με φακούς επάνω, προφανώς υποθέτω από την πρωινή εκπομπή του Λιάγκα. Από την ερώτηση το καταλαβαίνω δηλαδή, λες και ήμουν καταζητούμενος. 12 η ώρα την νύχτα Κυριακή προς Δευτέρα, να με ρωτήσουν μια ερώτηση πριν ενάμιση μήνα, κάτι που είχε πει ο Κούγιας.

Εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω! Με ότι συμβαίνει στην Ελλάδα αυτή την στιγμή η ερώτηση που τριγυρνάει στο μυαλό του Λιάγκα και το συνεργείο του που ακολουθεί τις οδηγίες του φυσικά, είναι ποια είναι η απάντηση η δική μου στην ανοησία που είπε ο Κούγιας; σε ερώτηση που έγινε προ μηνός και που κατά τις δικές μου πληροφορίες που μπορεί να είναι και λάθος, την υπέδειξε ο ίδιος .

Κύριε Λιάγκα, που εδώ και τόσο καιρό προσπαθείτε να κάνετε σοβαρό ρεπορτάζ και να δείξετε το μέγεθος των προβλημάτων αυτής της χώρας, θεωρείτε ότι είναι ένα από αυτά τα θέματα που απασχολούν τον κόσμος; Θα πρότεινα στον ΑΝΤ1 που είναι ένα σοβαρό κανάλι, να μαζέψει τα συνεργεία γιατί δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρακολουθεί που τρώω και την διαδρομή στο σπίτι», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε τι είπε σήμερα 23/3 ο Αλέξης Κούγιας για τον Λαζόπουλου στις τηλεοπτικές κάμερες!

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, έχοντας πληροφορηθεί τα όσα είπε στο podcast του, θέλησε να του απαντήσει μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 σήμερα 23/3 το πρωί.

H απάντηση του Λιάγκα

«Τώρα να του απαντήσω; Ή να μην του απαντήσω; Δεν θα απαντήσω στον Λαζόπουλο θα απαντήσω στον κόσμο για να καταλάβει πώς γίνεται το πράγμα. Πρώτον δεν γνωρίζω πιστέψτε με πού στέλνει η αρχισυντάκτρια της εκπομπής τα συνεργεία το βράδυ. Δεν γνωρίζω, δεν με απασχολεί, εγώ αποφασίζω και έχω την πλήρη ευθύνη για τα θέματα που παίζουν στον αέρα.

Μου λένε το πρωί τα θέματα έτσι γίνεται η σύσκεψη και αποφασίζω τι θα παίξουμε και τι όχι. Το πού στέλνει το βράδυ συνεργείο το βράδυ, δεν το γνωρίζω. Πολλές φορές, όταν στέλνει συνεργείο σε κάποιον και ο άνθρωπος έχει ενοχληθεί και λέει δεν θέλω να το παίξετε, δεν το έχω παίξει ποτέ. Ποτέ δεν έχω παίξει θέμα ανθρώπου που έχει πει ότι δεν θέλω να το παίξετε.

Στον ίδιο δημοσιογράφο, τον Γιάννη Μαλλιαρό, ο κύριος Λαζόπουλος ένα μήνα πριν που τον είχε πετύχει πάλι τυχαία, χωρίς να είναι μια σύμβαση "έλα να σου κάνω συνέντευξη" είχε μιλήσει επί μακρόν. Τότε του άρεσε, τώρα δεν του άρεσε. Δεν τα παίξαμε τα πλάνα, δεν κατάλαβα γιατί δείχνει ενοχλημένος. Ούτε πλάνο του παίξαμε, ούτε δήλωση παίξαμε», είπε μεταξύ άλλων.

«Πίστεψέ με Λάκη, ειλικρινά σου μιλώ, ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνεις στη ζωή σου. Δεν με απασχολεί ειλικρινά και ούτε έχω καμία εμμονή με κανέναν πόσος μάλλον με εσένα να πω να στείλουν κάμερα στον Λαζόπουλο. Μακριά από εμένα. Ο δημοσιογράφος πάει μόνος του και ρωτάει αυτό που θεωρεί ενδιαφέρον. Έχεις μία κόντρα με τον Κούγια, πιστεύεις εσύ ότι παίρνω τους δημοσιογράφους στις 12 το βράδυ τους δημοσιογράφους και τους λέω “ρωτήστε αυτό”; Μην το λες αυτό», συνέχισε.

«Μη δείχνεις εμμονή, γιατί οι εμμονές και οι εμμονές του παρελθόντος δεν σε οδήγησαν καλά. Είναι κρίμα. Είσαι μεγάλος και σπουδαίος καλλιτέχνης πραγματικά, θαυμάζω το ταλέντο και το χιούμορ σου είναι αξεπέραστο. Δεν έχεις λόγο να καταφεύγεις σε μικρότητες. Λυπάμαι πραγματικά» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.