Χρήστος Πολίτης: «Ο καθένας μπορεί να λέει...» - Η αποστομωτική απάντηση του ηθοποιού στην Δανδουλάκη

«Το μίσος είναι και λίγο κακόγουστο πράγμα αλλά δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Χρήστος Πολίτης: «Ο καθένας μπορεί να λέει...» - Η αποστομωτική απάντηση του ηθοποιού στην Δανδουλάκη

Το πρωί της Πέμπτης (23/3) στην ενημερωτική εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Χρήστος Πολίτης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεκινήσει με την Κάτια Δανδουλάκη, σχετικά με την συμμετοχή τους σε κάποιες ελληνικές επιτυχίες της τηλεόρασης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Πολίτης, θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, στα όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη σε πρόσφατη συνέντευξη της - δείτε εδώ απόσπασμα.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη για την Κάτια Δανδουλάκη

«Δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου. Το μίσος είναι και λίγο κακόγουστο πράγμα αλλά δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο. Ότι δεν θέλω να αναφέρεται σ’ εμένα καθόλου, είπα να σταματήσει αυτό το σίριαλ. Μάλιστα, μου είχαν πει ότι ο κύριος Λιάγκας έκανε μια πολύ σωστή τοποθέτηση, ότι δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο για μένα η κυρία Δανδουλάκη, τότε. Δηλαδή ότι είχα το ακαταλόγιστο γιατί είμαι ψυχοπαθής, κάτι τέτοιο νομίζω», είπε αρχικά ο Χρήστος Πολίτης.

«Εγώ δεν βρίζω κανένα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Απλά εγώ δεν μισώ κανέναν. Σ’ όλη μου τη ζωή δηλαδή δεν έχω μισήσει. Έχω ξεκόψει από ανθρώπους, έχω αδιαφορήσει για ανθρώπους που δεν ήταν εντάξει για μένα αλλά μίσος, ποτέ δεν έχω νιώσει αυτό το συναίσθημα για κανέναν, κανέναν άνθρωπο. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω μισήσει κανέναν άνθρωπο, ούτε μισώ. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», ανέφερε στην συνέχεια, ο ηθοποιός.

Το επίμαχο απόσπασμα από τη συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη

Μιλώντας πρόσφατα σε site, αλλά και στα κανάλια ο άλλοτε Γιάγκος Δράκος ανέφερε:

«Προφανώς το έκανα για τα λεφτά(τη Λάμψη). Δεν είχα μία γιατί τα είχα ρίξει όλα στο Απλό Θέατρο που τότε ήταν πίσω από το Πάντειο, όπου ανέβαζα ποιοτικά έργα. Έφτασα όμως να παίρνω από τη μάνα μου χρήματα για τσιγάρα και βενζίνη. Και υποτίθεται ότι ήμουν γνωστός πρωταγωνιστής. Αποφασίζω λοιπόν να κάνω τη «Λάμψη». Χρήστο, παραπάνω από 1.100.000 δρχ δεν μπορούμε να σου δώσουμε, μου λένε. Μάλλον με δουλεύουν, σκέφτηκα, όταν άκουσα το ποσό. Ήταν αστρονομικό για μένα. Δηλαδή αν μου έλεγαν 100.000 το μήνα πάλι θα μου φαίνονταν πολλά.

Πόσο παίρνει η Δανδουλάκη; τους ρωτάω. Λίγο παραπάνω από σένα, μου λένε. Καλά λέω, ας της κάνουμε τη χάρη, γιατί μέχρι τώρα ό,τι έχουμε κάνει μαζί, είμαι πρώτο όνομα εγώ. Έλα όμως που σύντομα μαθαίνω ότι η Δανδουλάκη δεν παίρνει 50.000 παραπάνω, αλλά συνολικά 2.000.000 και βάλε. Με απειλή παραίτησης με πάνε στο 1,5 εκατομμύριο. Αλλά αργότερα μαθαίνω ότι η Δανδουλάκη παίρνει 3.000.000 τελικά. Η «Λάμψη» εν τω μεταξύ είχε τεράστια επιτυχία, τα έσοδα του ΑΝΤ1 ήταν τρομακτικά. Ήμουν δηλαδή ριγμένος, όχι όμως μόνο οικονομικά. Εξαρχής η Δανδουλάκη είχε θέσει όρο να είναι στους τίτλους: «Η Λάμψη με την Κάτια Δανδουλάκη». Ήθελε να μπει πρώτο όνομα. Άντε, λέω εγώ, ας μπει μετά «και ο Χρήστος Πολίτης». Όχι, μου λένε, δεν θέλει κανένα πλάι της. Κι εγώ που πάω; ρωτάω».