«Έγινε κάτι απαράδεκτο πίσω από τις κάμερες, το οποίο...» - Ο Γιάννης Αϊβάζης αποκαλύπτει για πρώτη φορά για το Asia Express

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έγινε κάτι απαράδεκτο πίσω από τις κάμερες, το οποίο...» - Ο Γιάννης Αϊβάζης αποκαλύπτει για πρώτη φορά για το Asia Express

Το πρωί της Πέμπτης (23/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο γνωστός ηθοποιός, που πριν από λίγες μέρες έγινε viral με ένα βιντεάκι που ανάρτησε η κόρη του στο Tik Tok (δείτε εδώ το ξεκαρδιστικό απόσπασμα) μίλησε στην εκπομπή του Mega, για όλους και για όλα.

Πιο συγκειρμένα, έκανε λόγο για την σχέση του με την οικογένεια του, την απουσία του από την ελληνική μυθοπλασία, αλλά και τα παράπονα που έχει από την συμμετοχή του στο Asia Express και το Survival Secret.

Τα σχόλια του Γιάννη Αϊβάζη για το Asia Express

«το Asia Express ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Κουραστικό, δύσκολο και είδατε το 5% από ότι συνέβη γενικά σε όλο αυτό το ταξίδι. Σίγουρα μου έβγαλαν έναν άλλο χαρακτήρα προς τα έξω. Έγινε κάτι απαράδεκτο πίσω από τις κάμερες, κάτι το οποίο ηθικά δεν το δέχομαι. Αυτό με επηρέασε σε όλο το κομμάτι του ταξιδιού», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μια συγγνώμη θα ήταν αρκετή, ακόμα και τώρα, απέναντι σε αυτό από το συγκεκριμένο άτομο που εμπλέκεται σε αυτό αλλά δεν πειράζει. Αυτό είναι ως προς γνώση για να ξέρουμε από εδώ και πέρα πως θα συμπεριφερόμαστε», συνέχισε ο ηθοποιός.

«Το Survival Secret ήρθε σε μια εποχή που είχαν πλησιάσει όλους μας, όλους τους συμμετέχοντες που ήταν ένα καλό ουσιαστικά κάστινγκ. Μετά την επιτυχία του Survivor θέλαμε να μπορέσουμε να στηρίξουμε μια ελληνική παραγωγή. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να στηριχθεί αυτό το πράγμα, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Εκτέθηκαν πολύ, μάλιστα, γυρισματικά και σαν τοποθεσία στον τηλεθεατή. Δεν θα το ξανάκανα» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Αϊβάζης.

Σχετικά με αγαπημένη του σύζυγο, Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό σε ένα εμπορικό κέντρο στην Κύπρο, που την έδιωχναν από δίπλα του, κάτι που τον προκάλεσε αρκετά.