Χόρευαν ασταμάτητα η μια απέναντι από την άλλη - Τα ξέφρενα ''κουνήματα'' της Χρουσαλά με την Καλομοίρα (Βίντεο)

Από πάρτι γενεθλίων της Μαριέττας στην Αίγυπτο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χόρευαν ασταμάτητα η μια απέναντι από την άλλη - Τα ξέφρενα ''κουνήματα'' της Χρουσαλά με την Καλομοίρα (Βίντεο)

Τα γενέθλια της γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες η Μαριέττα Χρουσαλά στην Αίγυπτο καλώντας αγαπημένους φίλους της - με του περισσότερους να ανήκουν στην ελληνική showbiz - σε ένα πάρτι, που κατέκλυσε για ημέρες τα social media.

Ο παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα, με το οποίο έκλεψε την παράσταση (δείτε το εδώ), το οποίο αν και αποκαλυπτικό δεν της στέρησε τη βραδιά του πάρτι με τη ίδια να χορεύει ξέφρενα.

Μέσα λοιπόν από ένα βίντεο, που δημοσίευσε καλεσμένος της Χρουσαλά στο Tik Tok έκανε γνωστό σε όσους δεν ήταν παρόντες τον ξέφρενο χορό, που έριξαν η εορτάζουσα μαζί με την αγαπημένη σε όλους Καλομοίρα.

Ο ξέφρενος χορός της Μαριέττας Χρουσαλά με την Καλομοίρα

Οι ευχές του Πατίτσα για γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά

Μέσα από μια κοινή φωτογραφία των Πατίτσα και Χρουσαλά - για μία ακόμη φορά - επιβεβαιώθηκε η μεγάλη αγάπη, που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς με όσα έγραψε δημόσια ο Πατίτσας για τα γενέθλια της Χρουσαλά θα μπορούσαμε να πούμε, πως ''στάζουν'' μέλι και πως είναι στα καλύτερά τους μετά από τόσα χρόνια γάμου (δείτε εδώ την τεράστια περιουσία, που διατηρεί ο Πατίτσας).

«Μαριέττα είσαι η καλύτερη μου φίλη, η αγάπη μου και η αδερφή ψυχή μου. Δε μπορώ να περιμένω για να δω τι μπορεί να φέρει το μέλλον για εμάς και να ξοδέψω τα υπόλοιπα γενέθλιά μας μαζί. Σε αγαπώ πολύ περισσότερο από όσο οι λέξεις μπορούν να περιγράψουν και ελπίζω αυτή η χρονιά να σου φέρει όλη την ευτυχία, που αξίζεις. Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου», έγραψε ο Λεών Πατίτσας.

Πάτιτσας - Χρουσαλά

Εσωτερική φωτογραφία: leonpatitsas7 - instagram