Ιωάννα Μπούκη: «Τι να κάνουμε είναι ωραίος...» - Η εξομολόγηση της για τον Αντώνη Σρόϊτερ

«Εγώ είμαι το αφεντικό του σπιτιού»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Πέμπτης (23/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@Star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ιωάννα Μπούκη. Η σύζυγος του Αντώνη Σρόϊτερ μίλησε στην εκπομπή του STAR για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε λόγο για τον αγαπημένο της σύζυγο, την οικογένεια τους, αλλά αποκάλυψε και μερικά περιστατικά που σχετίζονται με τον Σρόϊτερ.

Διαβάστε επίσης: «Η ψυχαγωγία δεν μπορεί να χειριστεί μεγάλα θέματα της επικαιρότητας! Είναι χαζομάρα να...» - "Κόλαφος" ο Αντώνης Σρόιτερ

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μπούκη για τον Αντώνη Σρόϊτερ

«Μου έχουν γίνει καλές τηλεοπτικές προτάσεις με πάρα πολύ καλό οικονομικό δέλεαρ. Θα με έβλεπα σε κάποιο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής. Δεν θέλω να σχολιάζω αρνητικά, θέλω να είμαι λίγο η καλή της παρέας γιατί βλέπεις από πάρα πολλούς ανθρώπους του χώρου, άλλα να λένε και άλλα να κάνουν, κρίνουν τους άλλους ενώ οι ίδιοι έχουν κάνει χειρότερα», είπε αρχικά η Ιωάννα Μπούκη.

«Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν είναι φίλη μου, αλλά είναι οικογένειά μου. Έχουμε κλάψει, έχουμε γελάσει μαζί. Πιο μικρή δεν ζήλευα. Μετά που ανακαλύφθηκε το Instagram νομίζω ότι ζηλεύω πιο πολύ από τον Αντώνη. Οι καρδούλες πολλαπλασιάζονται συνέχεια. Κάποιες φορές το δείχνω ότι ζηλεύω, κάποιες φορές όχι. Ο Αντώνης το δείχνει λίγο, όχι πολύ, είναι πολύ έξυπνος για να το δείχνει», συμπλήρωσε η ίδια.

Οι τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί η Ιωάννα Μπούκη

Στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και τους ρεπόρτερ μίλησε το βράδυ της Κυριακής 19/3 η Ιωάννα Μπούκη. Η κούκλα σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις.

Μάλιστα, μίλησε και για το ενδεχόμενο να την δούμε στην τηλεόραση με κάποια εκπομπή. Αμέσως μετά, στις κάμερες μίλησε και ο αγαπημένος της, Αντώνης Σρόιτερ (δείτε εδώ όσα είπε).

«Συχνά μου γίνονται κάποιες προτάσεις, περιμένω την κατάλληλη, η οποία θα μου ταιριάζει. Πλέον είναι μέρος της ζωής μου, οι φίλοι μου, ο άντρας μου, είναι στην τηλεόραση. Θα με έβλεπα ως ένα μέλος σε πάνελ εκπομπής. Είναι δύσκολο αυτό γιατί οι περισσότεροι είναι φίλοι μας και επειδή στα πάνελ πρέπει να σχολιάζουμε τους άλλους, δεν ξέρω αν μπορώ να σχολιάσω και αν θα είμαι η κακιά. Αν θέλουν να είμαι η καλή, ευχαρίστως περιμένω τις προτάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μπούκη.