''Φουντώνει'' ο έρωτας ανάμεσά τους - ''Σούσουρο'' με το σχόλιο του Πολυχρονιάδη στη Μελίνα Νικολαΐδη

Full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης - Μελίνα Νικολαΐδη
Instagram - Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης - Μελίνα Νικολαΐδη

Η Μελίνα Νικολαϊδη, η μεγάλη κόρη της Δέσποινας Βανδή και πάνω από όλα η αδυναμία της, έχει μεγαλώσει πολύ και πλέον απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με τον εαυτό της και όχι απλά επειδή είναι παιδί διάσημων γονιών.

Η νεαρή κοπέλα από το Σεπτέμβρη του 2022 έχει ανοίξει τα φτερά παίρνοντας την απόφαση να φύγει στο Λονδίνο για σπουδές ακολουθώντας την τέχνη, που αγαπάει με αυτή να έχει να κάνει με τα καλλιτεχνικά, μιας και υπάρχει και το DNA από πίσω.

Όσο λοιπόν η Μελίνα φροντίζει για το μέλλον της είδε παράλληλα να της χτυπάει την πόρτα ο έρωτας, με την ίδια να μοιράζεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας για τα μάτια του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη!

Το δημόσιο σχόλιο του συντρόφου της Μελίνας Νικολαΐδη σε φωτογραφία της

Το ζευγάρι μετράει κάποιους μήνες κοινής σχέσης και μάλιστα το πόσο καλά είναι αποτυπώνεται στα social media, με το πρόσφατο σχόλιο του γυμναστή σε φωτογραφία, που δημοσίευσε η Μελίνα τη Δευτέρα 20/3 στο instagram να λέει πολλά (δείτε εδώ τη Μελίνα να λιώνει στο γυμναστήριο του καλού της).

Νικολαιδη - Πολυχρονιάδης

Η διαφορά ηλικία της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική και το βόλλει. Έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου/λίμπερο στο βόλεϊ. Πλέον αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις ομάδες της Δραπετσώνας, του Μίλωνα, του Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς.

Ο γυμναστής γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1988 και είναι 34 ετών, ενώ η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, έκλεισε τα 18 της πριν από λίγους μήνες (δείτε εδώ τη φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη).

Μπορεί η διαφορά τους να είναι μεγάλη, ωστόσο αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης τα έχουν βρει άριστα και δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι μαζί!