Αλέξης Κούγιας: «Αν μπορώ να του πάρω το σπίτι...» - "Κόλαφος" ο ποινικολόγος κατά του Όθωνα Παπαδόπουλου

«Ειλικρινά σας το λέω»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας: «Αν μπορώ να του πάρω το σπίτι...» -

Το πρωί της Πέμπτης (23/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» συνδέθηκε με τηλεφωνική κλήση ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τις τελευταίες δηλώσεις του Όθωνα Παπαδόπουλου και την κόντρα τους, που συνεχίζεται χωρίς τελειωμό.

Ο Αλέξης Κούγιας, στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στον Λάκη Λαζόπουλο (δείτε εδώ τα λόγια του), ο οποίος ισχυρίστηκε πως όλο αυτό ήταν μια μεγάλη συκοφαντική κίνηση.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Όθωνα Παπαδόπουλο

«Ούτε μήνυση μου έχει κάνει ο Όθωνας Παπαδόπουλος, ούτε αγωγές. Εγώ έχω κάνει όμως σε εκείνον. Και γι αυτό που είπε ότι αγόρασα την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ειλικρινά σας το λέω, αν μπορώ να του πάρω το σπίτι, θα του το πάρω», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Η οικογένεια Πισπιρίγκου, μας έχει δώσει την εντολή να καταθέσουμε μήνυση στον Όθωνα Παπαδόπουλο για ένα πολύ σοβαρό αδίκημα που μπορεί να χάσει τη δουλειά του. Είναι το αδίκημα της απιστίας δικηγόρου. Είχε εισπράξει πάνω από 10.000 ευρώ και δεν είχε διορίσει κανέναν γιατρό για την υπόθεση. Ο χαρακτηρισμός “κλαρινογαμπρός” δεν είναι υβριστικός, σημαίνει ότι κάποιος ντύνεται ωραία».

«Αύριο, θα κάνω μια αποκάλυψη για αυτούς που έσκαβαν τον λάκο της Ρούλας Πισπιρίγκου. Θα εξαφανίσω από την τηλεόραση. Και τον Λέων, και τον Γαλεντέρη και την κ. Σπανουδάκη», κατέληξε.

Στην συνέχεια, ακούστηκαν και οι δηλώσεις του Όθωνα Παπαδόπουλου, σχετικά με τα όσα είπε παραπάνω ο Αλέξης Κούγιας.

«Δεν ξέρω γιατί με λέει κλαρινογαμπρό, δεν νομίζω ότι είναι η άποψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Το σίγουρο είναι ότι δεν ισχύει ο χαρακτηρισμός και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου τον απευθύνει δημόσια», είπε αρχικά ο Όθωνας Παπαδόπουλος και συνέχισε:

«Να μου κάνει όσες μηνύσεις θέλει, του έχω κάνει κι εγώ. Αυτός έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί μου».