Το είπε και το έκανε - Η αιχμηρή κίνηση του Γκλέτσου με το ''γιαούρτωμα'' του Μητσοτάκη έφερε αντιδράσεις

Δείτε το βίντεο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει για τα καλά και πλέον οι αρχηγοί των κομμάτων προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν το λαό για τα σχέδια τους, με σκοπό να αποσπάσουν την ψήφο εμπιστοσύνης του στις εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν το Μάιο.

Από τη μεριά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει τις ομιλίες του και επισκέπτεται από κοντά τον κόσμο σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Ένας λοιπόν περιφερειακός σύμβουλος της Λαμίας φρόντισε να ενημερώσει μέσω Facebook για την επικείμενη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό (δείτε εδώ την ανακοίνωσή του Μητσοτάκη για την αύξηση του κατώτατου μισθού).

Κάτω από το συγκεκριμένο post είδαμε να παίρνει το λόγο ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο δείχνοντας, πως δε συντάσσεται με τον Μητσοτάκη, αφού κατά τα άλλα δεν ανήκουν σε ίδια κόμματα, εννοώντας πως θα τον περιμένει με γιαούρτια!

Η κίνηση του Απόστολου Γκλέτσου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε ένα βίντεο, μέσα από το οποίο βλέπουμε το Γκλέτσο με πολύ χιούμορ να κρατάει ένα γιαούρτι με το πρόσωπο του Μητσοτάκη, θέλοντας δείξει, πως εννοούσε στα πλαίσια της πλάκας το ''γιαούρτωμα'', κάτι που εν τέλει έφερε την αντίδραση της ΝΔ με μια ανάρτηση, που έκαναν!

«Ο κ. Γκλέτσος, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας, λίγες ημέρες μετά τις απειλές του για επίθεση με γιαούρτι κατά του Πρωθυπουργού, επανήλθε σε αυτές μέσω βίντεο όπου επιδεικνύει γιαούρτι με το πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Απαιτούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει τις τραμπούκικες και φασιστικές λογικές του κ. Γκλέτσου. Θα ζητούσαμε και την αυτονόητη διαγραφή του, αλλά στο κόμμα του Πολακισμού οι Πολάκηδες δεν διαγράφονται, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν κάθε δημοκράτη με την πλήρη ανοχή του κ. Τσίπρα», αναγράφει η ανάρτηση της ΝΔ.

Η ανάρτηση από την οποία ξεκίνησαν όλα και το σχόλιο του Γκλέτσου

«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία...

Για να δούμε ποιοι

Θα είναι στο θέατρο ;

Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε !

Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετα το έγκλημα των Τεμπών !

Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά , υπάρχει το δημαρχείο κλπ !

Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία !

Για να δούμε ...

Για να ξέρουμε ντε !», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Λάμπου.

Το σχόλιο του Απόστολου Γκλέτσου κάτω από την εν λόγω δημοσίευσε ήταν: «Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;».

Γκλέτσος σχόλιο