Από το Survivor All Star στην πολιτική και δεν είναι ο Σπύρος Μαρτίκας!

«Το συζήτησα και με τον Μαρτίκα! Θέλει να κατέβει και η σύζυγος του Χανταμπάκη, η Όλγα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Από το Survivor All Star στην πολιτική και δεν είναι ο Σπύρος Μαρτίκας!

Πριν από ένα μήνα ακριβώς, στις 24/2 ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως αυτός είναι ο παίκτης που δεν ψηφίστηκε από το κοινό, άρα πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor All Star (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε φέτος) και σήμερα, Παρασκευή 24/3 εκείνος ανακοίνωσε στην εκπομπή Πρωινό μας πως κατεβαίνει στις εκλογές!

Για την ακρίβεια ο πρώην παίκτης κατεβαίνει υποψήφιος στον Δήμο του Μενιδίου.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος από το Survivor πάει στη Δημαρχεία

«Ο δήμος δεν απέχει πολύ από το Survivor. Κι εδώ έχει ένα συμβούλιο. Τιμή μου όταν μου έκανε την πρόταση ο Δήμαρχος. Είναι ένας δήμος που θέλει στήριξη. Μακάρι να μου δοθεί η δυνατότητα να βοηθήσω. Το όραμά μου είναι η προσφορά. Όποιος με έχει δει και με έχει ζήσει στο παιχνίδι ξέρει ότι είμαι ένας άνθρωπος της προσφοράς μ' αρέσει να βοηθάω τους συμπολίτες είτε στην καλύβα, είτε στον δήμο.

Δεν μπορείς να καταλάβεις από την αρχή το που χρειάζεται στήριξη και χρόνο να δώσεις αλλά μπορείς να δώσεις σε όλα. Η προσφορά είναι πολύ μεγάλη δεν χρειάζεται να πάρεις μια αντιδημαρχεία και να είσαι μόνο εκεί. Ο ένας βοηθάει τον άλλον.

Το συζήτησα και με τον Μαρτίκα. Θέλει να κατέβει και η σύζυγος του Χανταμπάκη, η Όλγα.

Δόξα τον Θεό δεν έχω πολλούς haters αλλά φυσικά η κάθε κίνηση και κάθε δράση φυσικά θα σου δημιουργ΄΄ησει και haters και αυτούς που θα σε αγαπήσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά