«Θέλω το χρόνο μου» - Η Ελένη Χατζίδου έβαλε τελεία και παύλα στο θέμα της εγκυμοσύνης

Η αποκάλυψη στον αέρα του Breakfast at star

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Θέλω το χρόνο μου» - Η Ελένη Χατζίδου έβαλε τελεία και παύλα στο θέμα της εγκυμοσύνης

Είναι μια από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που μοιράζεται σχεδόν όλη της την καθημερινότητα μέσα από τα social και το γεγονός πως τώρα παρουσιάζει και την πρωινή εκπομπή του STAR, Breakfast at star, με τον σύζυγό της, Ετεοκλής Παύλου, κάνει τον κόσμο να θέλει να μαθαίνει όλο και περισσότερα πράγματα για την ζωή της.

Η Ελένη Χατζίδου το πρωί της Παρασκευής 24/3 με αφορμή ένα απόσπασμα που προβλήθηκε στον αέρα (δείτε το εδώ), στο οποίο φαινόταν η Κόνι Μεταξά να ξεσπά για μηνύματα που λαμβάνει συνεχώς για την... εγκυμοσύνη της, αποφάσισε να μοιραστεί με συνεργάτες και τηλεθεατές το δικό της βίωμα όσον αφορά το θέμα μιας φερόμενης εγκυμοσύνης και την αδιακρισία των ανθρώπων!

Οι δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου

«Κάθε μέρα θα βρω ένα μήνυμα ή ένα σχόλιο «να πούμε με το καλό;» πραγματικά δεν είναι το θέμα μου τα όσπρια, αλλά τα λαχανικά και τα γαλακτοκομικά. Θα σου δείξω κάτι. Κατ' αρχάς θέλω να σου πω ότι αν είμαι έγκυος, πες ότι είμαι εγώ τώρα, δεν θα στο πω, όχι ακόμη, θέλω το χρόνο μου. Να αυτή η κοιλιά την αφήνω όσο πιο πολύ μπορώ. Θεωρείς ότι είμαι έγκυος ή όχι με έχει πρήξει κάτι που έφαγα στο μπρέικ; Μη, επειδή φουσκώνω κατευθείαν ρωτάς αυτό το πράγμα, πραγματικά αισθάνομαι πολύ άσχημα», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε στο τέλος ο σύζυγός της:

«Είναι η Ελένη, η γυναίκα μου, έχει κάνει κοιλίτσα και την αγαπώ με την κοιλίτσα της».