Εξελίξεις με την υγεία του Στηβ Κακέτση - «Τα νέα είναι...»

Ποια η κατάσταση του γνωστού επιχειρηματία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε αυτές τις μέρες ο Στηβ Κακέτσης, μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη - δείτε εδώ πότε και ποιος το ανακοίνωσε.

«Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Δίπλα του έχει τους δικούς του ανθρώπους, οικογένεια και φίλοι τον στηρίζουν ώστε να βγει νικητής με την περιπέτεια που περνάει αυτή τη στιγμή με την υγεία του. Η κατάσταση της υγείας παραμένει κρίσιμη», είχε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες ο δημοσιογράφος, Γιάννης Μαλλιαρός ενώ ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει: «Εγώ έχω παραπάνω πληροφόρηση, επειδή όμως είναι ιατρικό απόρρητο το κρατάω για μένα και μένουμε σε αυτά που έχετε πει στο ρεπορτάζ. Μακάρι ο Στηβ Κακέτσης να βγει δυνατός από τη μάχη αυτή».

Εξελίξεις με την υγεία του Στηβ Κακέτση

Σήμερα 24/3 το πρωί ωστόσο, έγινε γνωστό πως ο Στηβ Κακέτσης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και συγκεκριμένα από το «Υγεία».

Σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό και τον Γιάννη Μαλλιαρό: «Τα νέα είναι ευχάριστα. Ο Στηβ Κακέτσης, ο γνωστός επιχειρηματίας πήρε εξιτήριο, βγήκε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν για μέρες! Έχει επικοινωνία με τους οικείους του και έχει δρόμο μπροστά του, όμως πήρε εξιτήριο».

Λίγα λόγια για τον ίδιο και την ζωή του

Ο Στηβ Κακέτσης είναι 73 χρονών και είχε πάρα πολλά νυχτερινά μαγαζιά, μεταξύ των οποίων και η θρυλική “Νεράιδα” Αν και υπήρξε πολύ επιτυχημένος στον τομέα του, εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων το 1994, για εννιά μήνες βρέθηκε στην φυλακή.

Ο Στηβ Κακέτσης είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο. Οι σχέσεις τους, αν και χωρισμένοι εξακολουθούν να είναι πολύ καλές, αφού προτεραιότητα και για τους δυο έχει το παιδί τους. Κάτι που πολλοί δεν ξέρουν και έχει αναφέρει ο Στηβ Κακέτσης σε συνέντευξή του, είναι ότι είχαν και ένα άλλο παιδί, το οποίο “έφυγε” από την ζωή μέσα σε 36 ώρες.

Ο Μάκης Κακέτσης, όπως είναι το όνομα του παιδιού του, έχει σπουδάσει οικονομικά στο London School of Economics, ζει μόνιμα στο εξωτερικό.