Δε δίστασε να κάνει μια πικάντικη απάντηση στην κάμερα του Alpha - Οι γυμνές φωτογραφίες που δέχεται o Τριαντάφυλλος

Άφωνη η ρεπόρτερ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δε δίστασε να κάνει μια πικάντικη απάντηση στην κάμερα του Alpha - Οι γυμνές φωτογραφίες που δέχεται o Τριαντάφυλλος

Η κάμερα του Super Κατερίνα βρέθηκε στα γυρίσματα του J2US με το απόσπασμα να προβάλλεται την Παρασκευή 24/3 με τους συμμετέχοντες του ανατρεπτικού μουσικού show να κάνουν αποκαλύψεις τόσο για την πορεία τους στο παιχνίδι, όσο και για την προσωπική τους ζωή.

Ανάμεσα σε αυτούς λοιπόν είναι γνωστό, πως κάθε Σάββατο στη σκηνή βγαίνει και ο Τριαντάφυλλος, που πάντα μας απασχολεί μέσα από τις αιχμηρές δηλώσεις του, ειδικά τελευταία για το Survivor all star (δείτε εδώ ποιον βλέπει για μεγάλο νικητή του παιχνιδιού).

Για μία ακόμη φορά ο τραγουδιστής απασχόλησε, αυτή τη φορά ωστόσο απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το εάν δέχεται γυμνές φωτογραφίες στα προφίλ, που διατηρεί στα social media.

Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τις γυμνές φωτογραφίες που δέχεται

«Πολλά όμως! Εεε μου έχουν στείλει πολλές, ναι», είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Αηδίασα όταν τους είδα να φιλιούνται...»

Ο Ντάφυ σε δηλώσεις του στο Πρωινό μας είχε σχολιάσει παλιούς και καινούργιους παίκτες από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ στη συνέχεια τον είδαμε να μιλάει αποκαλυπτικά για το φλερτ του Άγιου Δομίνικου, που έφερε τα πάνω κάτω.

Αυτό δεν είναι άλλο από το Μάριο Πρίαμο με την Καρολίνα Καλύβα, που ήρθαν οι δύο τους πολύ κοντά - αν και σε αντίπαλες ομάδες - με τον Τριαντάφυλλο να στέκεται στο τρυφερό τους πλάνο σε μία καλύβα στη ζούγκλα.

«Η Καρολίνα μού είχε πει ότι είναι ερωτευμένη με τον Μπο. Το χειρότερο έγκλημα μετά το φόνο είναι η προδοσία. Αηδίασα όταν είδα τον Μάριο και την Καρολίνα να φιλιούνται», είπε ο Τριαντάφυλλος.