Δεν είναι η Ελένη Μενεγάκη - Η ξανθιά καλλονή που φωτογράφισε στο Όναρ ο Μάκης Παντζόπουλος

Το εντυπωσιακό στιγμιότυπο από το ξενοδοχείο του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Αγαπημένος προορισμός τόσο του Μάκη Παντζόπουλου όσο και της Ελένης Μενεγάκη είναι το ξενοδοχείο που διατηρεί ο πρώτος στα Άχλα της Άνδρου, το Όναρ που κάθε φορά που βρίσκουν χρόνο, το επισκέπτονται, ειδικά φυσικά το καλοκαίρι.

Μάλιστα, το ξενοδοχείο διατηρεί κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media όπου πολύ συχνά δημοσιεύονται φωτογραφίες από τα δωμάτια και την υπέροχη θέα που έχει. Μια τελευταία δε, συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια (δείτε εδώ μια εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη από το ξενοδοχείο με μαγιό).

Η ξανθιά καλλονή που φωτογράφισε στο Όναρ ο Μάκης Παντζόπουλος

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Παντζόπουλος ανάρτησε μία φωτογραφία μίας γνωστής κοπέλας που ηρεμεί όπως βλέπουμε στον επίγειο παράδεισο στα Άχλα της Άνδρου. Αυτή δεν είναι η Ελένη Μενεγάκη αλλά η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η κοπέλα του Ηλία Μπόγδανου που συμμετέχει στο Survivor all star.

Πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο για τον Αύγουστο

Η σεζόν για την ξενοδοχειακή μονάδα ξεκινά κάθε χρόνο κατά τον Μάϊο και κατεβάζει ρολά τον Οκτώβρη. Τα έσοδα - αν μας ρωτάτε - είναι παραπάνω κι από καλά αν σκεφτεί κανείς πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο.

Με μια γρήγορη αναζητούσαλα ανακαλύψαμε πως η πιο ακριβή βίλα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για μια νύχτα, την πρώτη μέρα του Αυγούστου κοστίζει 610 ευρώ για 2 άτομα.

Για να το οριοθετήσουμε, αναφερόμαστε για την Sunrise Βίλα με ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα. Όπως αναγράφεται στο επίσημο site του ξενοδοχείου είναι ιδανική για παρέες φίλων, ζευγάρια ή οικογένειες με παιδιά με θέα στο αγρόκτημα του Onar και την παραλία της Άχλα.

  • Μέγεθος: 75 τ.μ.
  • Κρεβάτια: 1 μεγάλο διπλό, 2 χτιστοί καναπέδες
  • Αριθμός Ατόμων: Μέχρι 4 ενήλικες ή 2 ενήλικες και 2 παιδιά
  • Χώροι: Καλαίσθητο καθιστικό με ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, μικρή κουζίνα, δυο μπάνια, βεράντα με πέργκολες και θέα στη θάλασσα, ιδιωτική πισίνα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού, παραδοσιακό ελληνικό πρωινό καθώς και όλους τους τρέχοντες νόμιμους φόρους.