«Έχουμε...» - Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Γιαγκούση με την νυν σύντροφο του Δάντη, Ασημίνα Χατζηανδρέου

Έχουν περάσει χρόνια από το διαζύγιό τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχουμε...» - Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Γιαγκούση με την νυν σύντροφο του Δάντη, Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Λίτσα Γιαγκούση έχει χαράξει τη δική της πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες, που έχει τραγουδήσει και πρόσφατα μάλιστα με την απόφασή της να συμμετέχει στο J2US έκανε μικρούς και μεγάλους να θαυμάσουν το ταλέντο της.

Μέσα από πρόσφατη και πολύ σύντομη συνέντευξη, που παραχώρησε η Γιαγκούση στην κάμερα του Super Κατερίνα με το απόσπασμα να προβάλλεται την Τετάρτη 22/3 έκανε γνωστό, πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Δάντη.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, ωστόσο το τέλος ήρθε σύντομα για εκείνους. Σήμερα έχουν προχωρήσει στη ζωή τους και μέσα από την αναφορά της Γιαγκούση έγινε γνωστό, πως η τραγουδίστρια γνωρίζει τη νέα σύντροφό του Χρήστου, Ασημίνα Χατζηανδρέου και μάλιστα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις (δείτε εδώ την απώλεια που συγκλόνισε την Γιαγκούση).

Η αποκάλυψη της Λίτσας Γιαγκούση για τη γνωριμία της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Βέβαια και είναι πολύ γλυκό κορίτσι, συμπαθέστατη. Έχουμε συναντηθεί σε κάποιο event του Χρήστου, σε κάποιο live του και ναι μου είναι συμπαθής, ναι είναι γλύκα», είπε η Λίτσα Γιαγκούση.

Οι δηλώσεις της Γιαγκούση για το διαζύγιό της με το Δάντη

Η Λίτσα Γιαγκούση είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν». Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια είχε μιλήσει και για το διαζύγιό της με τον Χρήστο Δάντη αλλά και πω το βίωσε όλο αυτό μόνη της.

Είστε από τους τυχερούς που έχουν ζήσει καρμικό έρωτα;

Ναι, είμαι. Έχουμε ζήσει όλη μας τη ζωή μαζί, ουσιαστικά, με τον Μανώλη. Ήμασταν μαζί πριν γίνω τραγουδίστρια, να φανταστείς. Κάποια στιγμή χωρίσαμε και μετά από χρόνια ξανά βρεθήκαμε. Δεν είχε κάνει τον κύκλο της αυτή η σχέση και έπρεπε να τον κάνει. Τώρα είμαστε μαζί και ευτυχισμένοι.

Έχετε ζήσει όμως κι ένα δύσκολο διαζύγιο με τον Χρήστο Δάντη, με τον οποίο σήμερα έχετε μια όμορφη, ανθρώπινη σχέση…

Νομίζω ότι αυτό είναι το φυσιολογικό. Θα ήταν άσχημο και δεν θα μπορούσα να το κατανοήσω, αν ήταν αλλιώς. Δυο άνθρωποι που κάποτε αγαπήθηκαν, δεν γίνεται ξαφνικά να είναι άγνωστοι. Δεν ακυρώνω αυτά που έζησα με τον Χρήστο.

Υπήρξε, βέβαια, ένα διάστημα που δεν μιλούσαμε, αλλά μόλις καταλάγιασε όλο αυτό κι από τις δύο πλευρές, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το διαζύγιο ναι, ήταν δύσκολο και ήρθε μετά από μόλις επτά μήνες γάμου. Πέρασα ζόρικα, αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο.