«Είμαι χαρούμενη και...» - Το νέο βήμα της Αντιγόνης Κουλουκάκου μετά τη θραύση της στη ''Γη της ελιάς''

Τι ετοιμάζει η ηθοποιός;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, την οποία βλέπουμε να παίζει με πολύ μεγάλη επιτυχία στη Γη της ελιάς, παράλληλα έχει νέα σχέδια για την καριέρα της, τα οποία την χαροποιούν πολύ και μάλιστα είναι σε θέση να τα ανακοινώσει και να μιλήσει για αυτά (δείτε εδώ επίσης τα ευχάριστα για την προσωπική της ζωή).

Το περιοδικό Youweekly μίλησε με την ταλαντούχα ηθοποιό, που δηλώνει πανευτυχής για τη συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα. Ο λόγος για το ''Ντέστινυ'', που είναι σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σκουρλέτη, γνωστού και ως Bijoux De Kant.

Το σενάριο αφορά σε 2 φίλες μόνες, μια φθινοπωρινή νύχτα σ’ ένα μπαλκόνι κάπου μέσα στην πόλη, που περιμένουν και προσμένουν την άφιξη ενός άνδρα - πεπρωμένου με το όνομα Ντέστινυ. Όπως και στο ομώνυμο τραγούδι, μιλάνε για τον έρωτα που έρχεται, για τα όνειρα που έσβησαν και για αυτά που θα γεννηθούν. «Με τον καλύτερό σου έρωτα δεν ταξιδεύεις, κλειδώνεσαι σ’ ένα δωμάτιο κι οι τοίχοι είναι όλοι οι δρόμοι του κόσμου…»

Το «Ντέστινυ» είναι ένα έργο για τον έρωτα και τη νεότητα που φεύγει, για τις μικρές και μεγάλες μας νίκες/ήττες μέσα στο χρόνο. Μια γλυκόπικρη κωμωδία για τις ματαιώσεις, τις ψευδαισθήσεις και τις απεγνωσμένες απόπειρες να συμφιλιωθούμε με τη ζωή.

Οι δηλώσεις της Αντιγόνης Κουλουκάκου για τη νέα παράσταση που θα παίξει

«Είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη, που κάνω θέατρο, γιατί αγαπώ την Πάτρα, είναι ένας πολύ σημαντικός σταθμός θεατρικός με εξαιρετικό κοινό, που αγαπά το θέατρο και το στηρίζει!

Επίσης ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Γιάννη Σκουρλέτη γνωστό και ως bijoux de kant! Σε μια τέτοια πρόταση δεν λες όχι αν είσαι καλλιτέχνης, που θέλεις να εξελιχθείς και να μάθεις! Ο Γιάννης είναι σπουδαίος σκηνοθέτης, δάσκαλος, άνθρωπος και ευχαριστώ από καρδιάς για αυτήν την ευκαιρία.

Κουλουκάκου - Παράασταση

Last but not least όπως λένε, η Ελένη Καραμούζη είναι φοβερό πλάσμα, που κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτό το υπέροχο νέο θέατρο! Χαίρομαι, που συνυπάρχω στη σκηνή μαζί της και μοιραζόμαστε λίγο από τις ζωές της Άννας και της Ρεβέκκας...οι ηρωίδες μας!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου για τη νέα παράσταση, που παίζει.

Κουλουκάκου - Ντέστινυ

  • ''Ντέστινυ του Άκη Δήμου'' στο θέατρο «όροφως» στην Πάτρα
  • Πρεμιέρα: Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023, στις 21:00 και κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00, κάθε Κυριακή στις 20:00

Κουλουκάκου - Πάτρα

Destiny - Κουλουκάκου