«Δε νομίζω ότι είναι bullying αυτό, δεν νομίζω ότι την έβρισε κάποιος» - Το ξέσπασμα της Δανάης Μπάρκα μετά τις δηλώσεις της Κόνι Μεταξά

Για τα σχόλια περί εγκυμοσύνης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δε νομίζω ότι είναι bullying αυτό, δεν νομίζω ότι την έβρισε κάποιος» - Το ξέσπασμα της Δανάης Μπάρκα μετά τις δηλώσεις της Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά τις προάλλες δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στα social media κατά το οποίο ξεσπούσε για όλες τις φορές που κάποιος, πόσω μάλλον δημοσιογράφος, την έχει ρωτήσει ή προσπαθεί να μάθε μέσω των αγαπημένων της προσώπων, εάν είναι έγκυος, διότι σε μία φωτογραφία που μπορεί να δημοσίευσε ή σε ένα βίντεο, να φαίνεται λίγο πιο φουσκωμένη η κοιλίτσα της, ενώ αυτό μπορεί να έχει προκληθεί από τις τροφές που καταναλώνει ή από τις ορμόνες της (δείτε εδώ το βίντεο).

Το στιγμιότυπο αυτό, λοιπόν, προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 24/2 στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, και η παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα, θέλησε να κάνει μία παρατήρηση και να εκφέρει την δική της άποψη για το bullying το οποίο υποστηρίζει πως "τρώει" η τραγουδίστρια.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για το ξέσπασμα της Κόνι Μεταξά για το bullying περί εγκυμοσύνης

Σοκαρίστηκα κάπως!», είπε γελώντας η ίδια.

«Βέβαια, μισό λεπτό, για να μην παρερμηνευτούν αυτά που πάω να πω. Φυσικά, καλά κάνει και μοιράζεται, έχει ένα μεγάλο κοινό, ό,τι έχει ο καθένας μας ας το μοιραστεί, ποτέ δεν είναι κακό. Αλλά αν κατάλαβα καλά, δε νομίζω ότι είναι bullying αυτό, νομίζω ότι απλά είναι πολύ εκνευριστικό να σε ρωτάνε κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι bullying θα ήταν αν, όντως μπορεί να ήταν έγκυος, να μην το έλεγε, να ανέβαζε μια φωτογραφία που κάπως θα φαινόταν λίγο πιο στρογγυλεμένη και από κάτω της έλεγαν "πάχυνες", "πως είναι έτσι". Αυτό νιώθω ότι είναι πιο πολύ bullying, δηλαδή επίθεση.

Το να σε ρωτάει κάποιος αν είσαι δε νομίζω ότι είναι bullying. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ εκνευριστικό, άκομψο και απρεπές και περιττό "ενδιαφέρον" το χαρακτηρίζουν κάποιοι, για εμένα δεν είναι καν ενδιαφέρον, αλλά, δε νομίζω ότι την έβρισε κάποιος. Νομίζω ότι είναι μια καταπίεση τέλος πάντων, αλλά όχι βία», εξήγησε έπειτα.