«Αυτή είναι φρικτή τηλεόραση! Ντροπή!» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Νίκο Μουτσινά κατά της Super Κατερίνα

«Τελειώνετε ρε με αυτό! Είναι πάρα πολύ παλιό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αυτή είναι φρικτή τηλεόραση! Ντροπή!» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Νίκο Μουτσινά κατά της Super Κατερίνα

Ένα απόσπασμα από την σημερινή 24/3 Super Κατερίνα προβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, με τον παρουσιαστή να γίνεται έξαλλος και να προχωρά σε αιχμηρούς χαρακτηρισμούς.

Συγκεκριμένα, ενοχλήθηκε αρκετά με την προσέγγιση που έγινε στην Ελίνα Παπίλα από την εκπομπή. Η αλήθεια είναι πως το όνομα της παρουσιάστριας έχει ακουστεί πάρα πολύ από την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των χαμηλών νούμερων που έκανε η πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον ΑΝΤ1.

Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

«Αδελφοί μου φτάνει, φτάνει, γκώσαμε, έλεος, αρκετά! Φτάνει! Φτάνει! Φτάνει! Ρε, άκου τώρα για να το δούμε λίγο ως παρατηρητές. Σχολιάζουν η Χρύσλα και η ΚατΚεν πόσες κάμερες που αν έκανε 30% δεν θα ήταν καμία! Πήγατε γιατί δεν έκανε 30% να της πείτε ότι «δεν έκανες νούμερα, πως νιώθεις;» και να της «πείτε» κάτι που δεν είπε ποτέ τίποτα τέτοιο η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Τις είδαμε τις δηλώσεις της. Αν δεν είχε δει η κα. Παπίλα τις δηλώσεις και τις έλεγε ο δημοσιογράφος «η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε ότι κλέψατε», η κοπέλα θα απαντούσε «μα δεν κλέψαμε κάτι». Θα ξαναπήγαιναν στη Βίκυ Χατζηβασιλείου, θα λέγανε πως «είπε ότι τελικά δεν έκλεψαν». Δηλαδή καταλαβαίνεις τι γίνεται;.

Τελειώνετε ρε με αυτό! Είναι πάρα πολύ παλιό! Αυτή είναι φρικτή τηλεόραση, ούτε καν παλιά. Γιατί παλιά που ήταν, έχω και γω δουλέψει στο Κους Κους και τα λέω από εμπειρία όλα αυτά και όχι από καθηγητιλίκι, τα κάναμε γιατί ήταν ξεδιάντροπα αλλά δεν μας ένοιαζε και χαιρόμασταν. Εδώ είναι όλο καλυμμένο, ότι «πήγαμε για το ρεπορτάζ» αλλά… πήγαμε να τα κάνουμε άνω κάτω.

Ντροπή! Όχι εσύ Κατερίνα, η άλλη… μην αρχίσει και με βρίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά με έντονο και αυστηρό ύφος ο Νίκος Μουτσινάς.