Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα - Η αλλαγή που έκανε στο πρόσωπό της η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Το βίντεο με την αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που έχουν περάσει από το Survivor είναι αναντίρρητα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία μπορεί φέτος να μην είναι στο All Star, ωστόσο το παρακολουθεί και σχολιάζει τις εξελίξεις.

Πρόσφατα μάλιστα, είχε αναφερθεί και στο ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο.

«Η Καρολίνα ήξερε ότι πουλάει ο έρωτας, από τη φίλη της τη Μαριαλένα. Η Καρολίνα έχει πάει για διακοπούλες τώρα εκεί. Είναι ξεκάθαρα στημένο αυτό το φλερτ. Δεν έπρεπε να φύγει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έπρεπε να φύγει η Καρολίνα γιατί δεν δίνει τίποτα. Μου είναι αχώνευτη η Καρολίνα, συγγνώμη αλλά είμαι αληθινή. Ο Μπο είναι χρόνια φίλος μου και μπράβο του για το πώς το διαχειρίστηκε» είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Πρωινό μας.

Η αλλαγή που έκανε στο πρόσωπό της η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Εκτός όμως από διάφορες αποκαλύψεις που μοιράζεται σχετικά με τον Άγιο Δομίνικο, μοιράστηκε και διάφορα πράγματα που κάνει για τον εαυτό της, όπως για παράδειγμα το τατουάζ που έκανε στα χείλη της!

Το αποτέλεσμα είναι άκρως φυσικό αλλά συνάμα και πολύ εντυπωσιακό, ενώ το ίδιο είχε κάνει και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πριν μπει στο Survivor!

Τι είναι το τατουάζ χειλιών που έκανε η Ελίζαμπεθ

Είναι μια επαγγελματική τεχνική που συνιστάται στη μηχανική μικρο-εμφύτευση υποαλλεργικών και αποστειρωμένων χρωστικών ουσιών στην επιδερμίδα με ακίνδυνο και ανώδυνο τρόπο. Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιούνται κάποια ειδικά μηχανήματα τα οποία μέσω μιας πολύ λεπτής βελόνας εισάγουν τη χρωστική ουσία κάτω απ’ το δέρμα, σε εσω- επιδερμικό επίπεδο. Αφού περάσει το πρώτο διάστημα φιξαρίσματος που συνήθως διαρκεί γύρω στις οκτώ ημέρες, οι χρωστικές ουσίες μένουν οριστικά κάτω από την επιδερμίδα. Ωστόσο, πρέπει να περάσουν 40 ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί τελείως η διαδικασία.

Σ’ αυτή την περίοδο το χρώμα μπορεί να έχει σημαντικές διακυμάνσεις. Πρέπει να ακολουθηθεί προσεκτικά μια σειρά υποδείξεων για να εμφυτευτεί οριστικά η χρωστική ουσία και να παραμείνει για περίπου 2 χρόνια. Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το αποτέλεσμά μας θα είναι άριστο το λιγότερο για ένα χρόνο. Μετά τον ένα χρόνο και προτού εξαφανιστεί εντελώς, μπορούν να γίνουν ρετουσαρίσματα προκειμένου να διατηρηθεί στην ίδια κατάσταση για πολύ περισσότερο διάστημα.

dermatologist.gr