«Τώρα δηλαδή ρε Κόνι, ξεκόλλα» - Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στο bullying που δέχεται η Μεταξά για την εγκυμοσύνη

«Να ξέρετε παιδιά, μας συμβαίνει από τους άλλους ό,τι τους επιτρέπουμε να μας συμβεί»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τώρα δηλαδή ρε Κόνι, ξεκόλλα» - Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στο bullying που δέχεται η Μεταξά για την εγκυμοσύνη

Σε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα προχώρησε πριν μερικές ώρες η Κόνι Μεταξά μέσα από τα social media, με αφορμή τις ερωτήσεις και τα σχόλια που δέχεται συνεχώς για το αν είναι έγκυος και για το πότε θα γίνει μανούλα.

«Γυναίκα δημοσιογράφος έστειλε μήνυμα σε έναν φίλο μου και τον ρώτησε αν είμαι έγκυος, επειδή είπε σε ένα Story έχω πάρα πολύ μεγάλη κοιλίτσα. Πήγα στην Θεσσαλονίκη και προφανώς έφαγα τον πάτο μου, είχε πρηστεί η κοιλιά μου γιατί έφαγα πάρα πολλά ψωμιά και μια γυναίκα γύρισε και είπε αυτό. Μα το Θεό μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Κοκκίνησε το κεφάλι μου και η μούρη μου από τα νεύρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το bullying που τρώω για την εγκυμοσύνη.

Παιδιά από τότε που ανακοίνωσα ότι θα παντρευτώ μέχρι σήμερα, καθημερινά δεν μπορώ να φάω, δεν μπορώ να πάρω κιλά, δεν μπορώ να πρηστώ, δεν μπορώ να φάω γλουτένη, όσπρια, γιατί άμα τολμήσω και δεν είμαι πλάκα, μου λένε ότι είμαι έγκυος. Μου έχουν κάνει τόσο ψυχολογικό πόλεμο που πραγματικά με έχουν κάνει να σκέφτομαι ότι δεν θέλω ποτέ να κάνω παιδιά, ειδικά οι γυναίκες!

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που περνάμε οι γυναίκες που με το που παντρευόμαστε πρέπει να υποθέτουν όλοι ότι είμαστε έγκυος. Πρέπει στον πρώτο χρόνο να μείνουμε έγκυος. Άσε μας ρε παιδί μου, ήσυχες. Το έχω πει χιλιάδες φορές. Θεωρώ πολύ αδιάκριτο όλο αυτό το πράγμα γιατί μπορεί μια γυναίκα να μην μπορεί να κάνει παιδιά, ή να μη θέλει να κάνει παιδιά και είναι δικαίωμα της. Να μην μπορεί και να προσπαθεί και να της είναι δύσκολο. Δηλαδή γιατί πρέπει να πρήζουμε τον κόσμο για αυτό το πράγμα;

Πάλι μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Έχω το δικαίωμα να φάω ψωμί και να πρηστώ, έχω δικαίωμα να παχύνω. Όλες αυτές που το λένε αυτό, έχουν τεράστια κοιλιά, μεγαλύτερη από μένα. Αναρωτιέμαι αν ρωτάνε αυτές και εν τέλει εγώ αισθάνομαι χάλια για τον εαυτό, εάν τρώω λιγάκι παραπάνω και έχω κοιλιά. Όπως κάνουν δηλαδή όλοι, αλλά όταν το κάνω εγώ μου λένε “είσαι έγκυος”», είπε χαρακτηριστικά η Κόνι (δείτε εδώ το βίντεο).

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στο bullying που δέχεται η Κόνι Μεταξά για την εγκυμοσύνη

Το εν λόγω λοιπόν βίντεο έπαιξε σήμερα 24/3 στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, με τον παρουσιάστρια να δίνει μια συμβουλή όλο νόημα στην Κόνι Μεταξά.

«Να ξέρετε παιδιά, μας συμβαίνει από τους άλλους ό,τι τους επιτρέπουμε να μας συμβεί. Τώρα δηλαδή ρε Κόνι, ξεκόλλα, γράψ΄τους. Το θέμα το δικό τους, η αγωνία των αγνώστων που δεν τους πέφτει λόγος καθόλου αλλά υπάρχει μία αγωνία γιατί μπορεί να σε γουστάρουν, τα τραγούδια τους, το στιλάκι σου γιατί γιατί για κάποιους το να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά είναι σαν happy end από τα παραμύθια, τέλος πάντων δεν καθόμαστε να ασχοληθούμε πάρα πολύ. Δεν ασχολούμαστε ούτε με το πολύ καλό ούτε με το πολύ κακό. Κρατάμε μία ευθεία, αλλιώς θα τρελαθούμε! Μην δίνεις σημασία!», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής για την τραγουδίστρια.