«Δεν χρειάζεται να βγαίνει και να κάνει τέτοιες δηλώσεις! Είναι...» - Πυρ και μανία η Ευρυδίκη με την Βρισηίδα

«Πραγματικά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν χρειάζεται να βγαίνει και να κάνει τέτοιες δηλώσεις! Είναι...» - Πυρ και μανία η Ευρυδίκη με την Βρισηίδα

Καλεσμένη στην εκπομπή Γεια Σου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 25/3 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, όμως, αναφέρθηκε και στο τέλος της φιλίας της με την Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ αποκάλυψε πως ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά.

Στεναχωρημένη με το τέλος της φιλίας της με την Βρισηίδα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Με αφορμή λοιπόν τις τελευταίες δηλώσεις της Βρισηίδας για την Ευρυδίκη (δείτε εδώ), η δεύτερη είπε:

«Πότε μου έχει δώσει δεύτερη ευκαιρία; Πότε και δεν το ξέρω; Τέλος πάντων εγώ δεν θα κάνω διάλογο μέσα από την τηλεόραση...

Εγώ πραγματικά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που ήρθαν έτσι τα πράγματα με την Βρισηίδα. Δεν φέρεσαι έτσι σε μια φίλη σου; Θα ήταν πιο νορμάλ να πάω στο παιχνίδι και να βλέπω συμπεριφορές, να πάω να ταυτιστώ με έναν άνθρωπο που στην έξω ζωή δεν θα έκανα παρέα; Θα ήταν καραψεύτικο όλο αυτό. Δεν μπορώ να το κάνω, είμαι αληθινή. Τι να κάνουμε τώρα...

Πραγματικά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο με την Βρισηίδα, δεν μου έδωσε ποτέ την ευκαιρία να μιλήσουμε, για αυτό δεν χρειάζεται να βγαίνει και να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Ποτέ δεν έβαλα πράγματα στο στόμα μου που θα τη μείωναν. Έχουν πάει καλοθελητές και της έχουν πει πάρα πολλά πράγματα, τα οποία μπορώ να της πω ότι δεν είναι έτσι και είναι αλλιώς. Αλλά δεν θέλει!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.