«Είναι ντροπιαστικό! Να κοιτάμε την δική μας την καμπούρα» - Πυρ και μανία η Γερμανού για τους επικριτές της Παπίλα

Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας με αφορμή τις κακές κριτικές που έχει δεχτεί η Ελίνα και η νέα της εκπομπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι ντροπιαστικό! Να κοιτάμε την δική μας την καμπούρα» - Πυρ και μανία η Γερμανού για τους επικριτές της Παπίλα

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με αφορμή την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1, Είμαστε Μαζί, όπου το πρώτο Σαββατοκύριακο δεν ήταν διόλου ικανοποιητικό μιας και τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε ήταν απογοητευτικά.

Όλες οι εκπομπές και πολλοί παρουσιαστές και δημοσιογράφοι έχουν σχολιάσει λοιπόν την εκπομπή, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που την χαρακτήρισαν παλιακή.

Η Ναταλία Γερμανού λοιπόν με την σειρά της σήμερα, Σάββατο 25/3 αναφέρθηκε μέσα από τον αέρα της εκπομπής της στην Ελίνα Παπίλα και συγκεκριμένα δεν δίστασε να εκφράσει τη γνώμη της για όσους σχολιάζουν αρνητικά τα νούμερα τηλεθέασης άλλης εκπομπής πέρα από τη δική τους.

Το ξέσπασμα της Ναταλίας Γερμανού για τις κακές κριτικές που έλαβε η νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα

«Ένα Σαββατοκύριακο έχει παίξει εντωμεταξύ η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, τώρα είναι το δεύτερο της. Έχουμε φορέσει την μπέρτα του δικαστή του Αρείου Πάγου και είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε το σφυράκι, τέλος, πάρτε τους! Παιδιά χαλαρώστε λίγο και επίσης να καταθέσω και αυτό. Θεωρώ ντροπιαστικό μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα οποιασδήποτε άλλης εκπομπής, πλην της δικής της.

Προσωπική μου γνώμη. Αν εμείς ως “Καλύτερα δεν γίνεται” θέλουμε να μιλάμε για νούμερα, να κοιτάμε τη δική μας την καμπούρα, κάναμε 10%, 13%, 15%! Τι μπορούμε να διορθώσουμε, τι κάναμε καλά. Γιατί μια εκπομπή να ασχοληθεί με τι νούμερα κάνει ο άλλος. Ας μου το εξηγήσει κάποιος γιατί θα τρελαθώ. Αν τον ενδιαφέρει τον κόσμο να μπει σε sites και να τα δει. Έλα παιδιά, εντάξει» είπε με έντονο ύφος η Ναταλία Γερμανού.