«Λες και αν είμαι έγκυος θα το πω» - Ο εκνευρισμός της Ελένης Χατζίδου μπροστά στην κάμερα του Open

Σχετικά με το αν περιμένει δεύτερο παιδάκι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Λες και αν είμαι έγκυος θα το πω» - Ο εκνευρισμός της Ελένης Χατζίδου μπροστά στην κάμερα του Open

Μια ιδιαίτερη τοποθέτηση είδαμε να κάνει η Ελένη Χατζίδου το πρωί της Παρασκευής 24/3 μέσα από την εκπομπή Breakfast at star, που παρουσιάζει με την ίδια να δίνει τέλος σε μία ερώτηση, που της γίνεται συχνά και τη φέρνει σε δύσκολη θέση.

Ο λόγος για το κομμάτι της εγκυμοσύνης δεδομένου, ότι η τραγουδίστρια έχει ήδη ένα παιδί και συχνά ο κόσμος θέλει να μάθει αν θέλει ακόμα ένα παιδάκι ή ακόμα χειρότερα όταν τη βλέπουν με λίγο πρησμένη κοιλίτσα θεωρούν ότι αυτό σηματοδοτεί μόνο εγκυμοσύνη (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση της Ελένης για την κόρη της).

Με νέες δηλώσεις, που έκανε η Χατζίδου το Σάββατο 25/3 στο Open weekend έδωσε τέλος σε αυτό το κομμάτι ζητώντας από τους δημοσιογράφους να είναι πιο προσεκτικοί και να μη φέρνουν καμία γυναίκα σε δύσκολη θέση!

Oι νέες δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου για μια 2η εγκυμοσύνη

«Ε ναι αυτό ξέρεις, που φουσκώνει λίγο η κοιλίτσα, ένα κιλάκι να βάλεις παραπάνω και κατευθείαν με το καλό είσαι δεν είσαι.... Λες και αν είμαι θα το πω ξέρεις...σε μήνυμα. Αν είναι και γίνει κάτι θα το πω έτσι κι αλλιώς. Αλλά γενικά, αυτό που είπα δεν είναι ωραίο να με ρωτάνε συνέχεια...είσαι έγκυος; θα κάνεις δεύτερο, θα κάνεις τρίτο; Θα παντρευτείς;», είπε η Ελένη Χατζίδου.

H απάντηση της παρουσιάστριας για το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης της

Η Ελένη Χατζίδου το πρωί της Παρασκευής 24/3 με αφορμή ένα απόσπασμα που προβλήθηκε στον αέρα (δείτε το εδώ), στο οποίο φαινόταν η Κόνι Μεταξά να ξεσπά για μηνύματα που λαμβάνει συνεχώς για την... εγκυμοσύνη της, αποφάσισε να μοιραστεί με συνεργάτες και τηλεθεατές το δικό της βίωμα όσον αφορά το θέμα μιας φερόμενης εγκυμοσύνης και την αδιακρισία των ανθρώπων!

«Κάθε μέρα θα βρω ένα μήνυμα ή ένα σχόλιο «να πούμε με το καλό;» πραγματικά δεν είναι το θέμα μου τα όσπρια, αλλά τα λαχανικά και τα γαλακτοκομικά. Θα σου δείξω κάτι. Κατ' αρχάς θέλω να σου πω ότι αν είμαι έγκυος, πες ότι είμαι εγώ τώρα, δεν θα στο πω, όχι ακόμη, θέλω το χρόνο μου. Να αυτή η κοιλιά την αφήνω όσο πιο πολύ μπορώ. Θεωρείς ότι είμαι έγκυος ή όχι με έχει πρήξει κάτι που έφαγα στο μπρέικ; Μη, επειδή φουσκώνω κατευθείαν ρωτάς αυτό το πράγμα, πραγματικά αισθάνομαι πολύ άσχημα», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και πρόσεθεσε στο τέλος ο σύζυγός της:

«Είναι η Ελένη, η γυναίκα μου, έχει κάνει κοιλίτσα και την αγαπώ με την κοιλίτσα της».