Αγνώριστος με μπότες και κρητική φορεσιά - Σημαιοφόρος ο Νίκος Παπαδάκης στην παρέλαση της 25η Μαρτίου

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα εθνικής εορτής ήταν το Σάββατο 25η Μαρτίου για την Ελλάδα και τον ελληνισμό και έτσι είδαμε σε πολλά σημεία της χώρας να γίνεται η καθιερωμένη παρέλαση από σχολεία και συλλόγους, μιας και τα καιρικά φαινόμενα ήταν ευνοϊκά.

Ανάμεσα λοιπόν σε όσους συμμετείχαν στην παρέλαση ξεχώρισε και ένα γνωστό πρόσωπο, με τον Νίκο Παπαδάκη να έχει παραδεχτεί πως στηρίζει τα ήθη και τα έθιμα της χώρας (δείτε εδώ τις δηλώσεις του για τη θρησκεία).

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε ο ίδιος το Σάββατο 25/3 στο instagram έκανε γνωστό, πως ήταν σημαιοφόρος της Παγκρητίου Ενώσεως, φορώντας μια ειδική φορεσιά κάνοντας τον ομολογουμένως αγνώριστο!

Η ανάρτηση του Νίκου Παπαδάκη για τη συμμετοχή του στην παρέλαση της 25η Μαρτίου

«Χρόνια Πολλά Ελλάδα!!! Μεγάλη τιμή να κρατάω τη σημαία της Παγκρητίου Ενώσεως. Ευχαριστώ πολύ την Πρόεδρο της Παγκρητίου Ενώσεως κ. Ρένα Βασιλάκη, την Κοσμήτορα της Παγκρητίου Ενώσεως Αθηνών κ. Αγγελική Σαραβελάκη, τον κ. Μανώλη Παττακό από τους "Κουρήτες" Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς, που επιμελήθηκε την ενδυμασία μου και για τις οδηγίες που μου έδωσε καθώς και τον κ. Θοδωρή Λυμαράκη για την βοήθεια του!!!», έγραψε ο Νίκος Παπαδάκης.

Λίγα λόγια για τον Νίκο Παπαδάκη

Ο Νίκος Παπαδάκης σε ηλικία 20 ετών ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το modeling κλείνοντας διάφορες δουλειές με το πρακτορείο, που συνεργαζόταν. Το 1994, ύστερα από απόφαση του πρακτορείου του αποφάσισε να συμμετάσχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Manhunt International» εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Αμέσως μετά την νίκη του στο διαγωνισμό συνέχισε να εργάζεται ως μοντέλο για γνωστούς σχεδιαστές στην Ελλάδα κάνοντας παράλληλα διάφορα διαφημιστικά και καμπάνιες για γνωστές εταιρίες. Το 1999, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό φεύγοντας για την Νέα Υόρκη.

Εκεί έμεινε για 3 χρόνια δουλεύοντας για μεγάλες εταιρίες ενδυμάτων, ενώ πέρασε και από τηλεοπτικά casting για τις σειρές «Sex and the city» & «Days of our lives». Παρόλο που πήρε ένα ρόλο για την πρώτη σειρά, τελικά η σκηνή στην οποία θα συμμετείχε ακυρώθηκε και έτσι δεν έλαβε μέρος!