«Αυτός είναι...» - Η Κατερίνα Καραβάτου "σπάει" μετά από μήνες την σιωπή της για το διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη 

Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και την Κορύνα Μαντάγαρη παραχώρησε πριν μερικές μέρες η Κατερίνα Καραβάτου. Η όμορφη παρουσιάστρια που απολαμβάνουμε καθημερινά στο My Style Rocks ήταν άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να αναφερθεί και στις σχέσεις της με τον Κρατερό Κατσούλη μετά το διαζύγιο τους, αλλά και στο ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα εκκλησίας με έναν νέο άντρα στο πλευρό της. Στην ίδια συνέντευξη, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον θάνατο της μητέρας της (δείτε εδώ όσα είπε).

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καραβάτου για το διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη

Η σχέση που έχετε με τον Κρατερό μετά το διαζύγιο είναι υποδειγματική.

Είναι θέμα προσδοκίας, με πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά μας. Αυτός είναι ο τρόπος μας.

Εκτός από την καριέρα και την μητρότητα έχεις σκεφτεί να φτιάξεις ξανά τη ζωή σου σε προσωπικό επίπεδο;

Με τον τρόπο που το λες, να βάλω ένα πλάνο στη ζωή μου αν θα ήθελα να ξαναπαντρευτώ, όχι. Απέχω πάρα πολύ από αυτό. Φυσικά θα ήταν όμορφο ένας άνθρωπος να έχει έναν σύντροφο δίπλα του, να έχει μια αγκαλιά, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν το θέλει. Αλλά νομίζω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο και όλα έρχονται στη ζωή μας όταν είμαστε ανοιχτοί και έτοιμοι.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καραβάτου για το διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη 
NDP photos

Η απάντηση του Κρατερού Κατσούλη για το ενδεχόμενο να ξανά φτιάξει την ζωή του μετά το διαζύγιο

Είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή μετά τον χωρισμό;

«Δεν είναι διαχωρισμένα τα πράγματα. Τα παιδιά μου θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μου. Δεν σκοπεύω να μείνω μόνος μου για την υπόλοιπη ζωή μου, χωρίς όμως να ξέρω και αυτό τι σημαίνει.

Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στις σχέσεις, στην αγάπη, στη συντροφικότητα. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι μαζί με ανθρώπους που περνούν όμορφα», είχε πει στην Real life.