Χαμογέλα και Πάλι: «Τι συμβαίνει ρε παιδιά;» - Η παρατήρηση της Σίσσυς Χρηστίδου στους συνεργάτες της στην έναρξη της εκπομπής 

«Έχει ξεκινήσει η εκπομπή!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμογέλα και Πάλι: «Τι συμβαίνει ρε παιδιά;» - Η παρατήρηση της Σίσσυς Χρηστίδου στους συνεργάτες της στην έναρξη της εκπομπής 

Με χαμόγελα και πολύ κέφι ξεκίνησε σήμερα 26/3 το πρωί η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες). Φυσικά, η παρουσιάστρια καλημέρισε με διάθεση τους τηλεθεατές, ωστόσο αμέσως μετά έσπευσε να κάνει μια μικρή παρατήρηση στην ομάδα της.

Η παρατήρηση της Σίσσυς Χρηστίδου στους συνεργάτες της στην έναρξη της εκπομπής

Συγκεκριμένα, τους ρώτησε τι συμβαίνει, καθώς είδε μία περίεργη κινητικότητα και έντονους ψιθύρους από την πλευρά τους αλλά και αρκετά χαχανιτά. Πρωταγωνιστές ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος και η Ελένη Βουλγαράκη, οι οποίοι εξακολουθούσαν να μιλούν παρά το γεγονός πως είχε ξεκινήσει η εκπομπή.

Όταν τούς ρώτησε λοιπόν η Σίσσυ Χρηστίδου τι συμβαίνει, ο Παύλος Σταματόπουλος της αποκάλυψε τι ακριβώς είχε προηγηθεί. Ειδικότερα, όπως είπε, η Ελένη Βουλγαράκη ρώτησε τι θα μαγείρευε στον αέρα της εκπομπής ο Χρήστος Βέργαδος και εκείνος της είπε ότι κάτι ετοίμαζε με πραλίνα.

Τότε, η δημοσιογράφος ξεκίνησε να ψάχνει την σκαλέτα της εκπομπής και είδε ότι ο σεφ θα έφτιαχνε ντολμαδάκια και με απορία ρώτησε τον Παύλο: «Ντολμαδάκια πραλίνα;» για να πάρει το σχόλιο του δημοσιογράφου: «Από τύχη κάνει αυτή τη δουλειά αυτό το κορίτσι» κάνοντας φυσικά τόσο την ίδια όσο και το πάνελ να ξεσπάσει σε γέλια.

Παρατήρηση έκανε χθες και στον καλεσμένο της

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 25/3 ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χαμό που έχει γίνει με τον Τάσο Μπουγά και το τραγούδι «Φεγγάρι μου» που ακούγεται πίσω από την νέα πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν υποστήριξε την Νατάσα Θεοδωρίδου, εξηγώντας πως δικαίως εκείνη είναι στεναχωρημένη. Ωστόσο, πάνω στη συζήτηση, του... ξέφυγε ένα “γαλλικό”.

«Έρχομαι στη θέση της Νατάσας και λέω τώρα ότι είμαι στο μαγαζί και τραγουδάω “Φεγγάρι μου να ψάξεις να τον βρεις ” και ο κόσμος πριν ένα μήνα ήταν… μωρό μου, καψούρα μου, τον γκόμενό μου, τη γκόμενά μου κλπ… Και τώρα θα είναι “μαλ….α κοίτα, του Μπουγά, ο Μπουγάς”», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Τότε, η Σίσσυ Χρηστίδου ακούγοντας αυτό, απάντησε: «Μη βρίζεις παιδί μου, είμαστε ζωντανά στον αέρα».