«Το παραμύθι είναι πριν, μετά ο γάμος έρχεται και γειώνει» - Ασύλληπτη σπόντα από την Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του MEGA

«Η αλήθεια είναι πως έχεις λίγα κίνητρα για να ξαναπαντρευτείς, κανένα δηλαδή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το παραμύθι είναι πριν, μετά ο γάμος έρχεται και γειώνει» - Ασύλληπτη σπόντα από την Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του MEGA

Χαμό προκάλεσε η ατάκα του Νίκου Κοκλώνη στην Δέσποινα Βανδή στον αέρα του χθεσινοβραδινού 25/3 επεισοδίου του J2US, με τον παρουσιαστή συγκεκριμένα να την ρωτά ποια θα ήταν η ιδανική πρόταση γάμου για εκείνη.

Τότε, η τραγουδίστρια, ανέφερε με έντονο ύφος πως το παραμύθι τελειώνει μετά την επισημοποίηση μιας σχέσης (δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα).

Το βίντεο λοιπόν αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι το πρωί της Κυριακής 26/3 με την Σίσσυ Χρηστίδου να συμφωνεί με την Δέσποινα Βανδή, ότι δηλαδή ο γάμος γειώνει τις περισσότερες φορές τη σχέση ενός ζευγαριού.

Η αναφορά της Σίσσυς Χρηστίδου στους γάμους και τα διαζύγια

«Το παραμύθι σαν παραμύθι είναι πριν, μετά ο γάμος έρχεται και γειώνει μια συνθήκη. Αυτό είναι αλήθεια, δεν σημαίνει όμως ότι απαξιώνεται ο γάμος βέβαια. Γιατί ο γάμος είναι κάτι ιερό και κάποιοι πετυχαίνουν παιδιά, τι να κάνουμε.

Όσο περνούν τα χρόνια και λιγότεροι, έχω στο περιβάλλον μου ευτυχισμένες οικογένειες… Άλλο στα 25, 35 που θέλεις να κάνεις οικογένεια και δεν θες να την κάνεις εκτός γάμου και άλλο αν τώρα έχεις κάνει αυτόν τον κύκλο στη ζωή σου. Η αλήθεια είναι πως έχεις λίγα κίνητρα για να ξαναπαντρευτείς, κανένα δηλαδή» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η αποκάλυψη που είχε κάνει πριν μερικές μέρες στον αέρα της εκπομπής για τον Θοδωρή Μαραντίνη και τα παιδιά τους

Τα γενέθλιά του είχε πριν από μερικές μέρες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου 11/2 οργάνωσε ένα πάρτι και προσκάλεσε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το πρωί λοιπόν της Κυριακής 12/2 προβλήθηκαν μερικά βίντεο στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» από το πάρτι του δημοσιογράφου και πάνω στη συζήτηση με τον Παύλο Σταματόπουλο, η παρουσιάστρια αποκάλυψε γιατί δεν πήγε στο πάρτι, παρόλο που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την είχε καλέσει.

Ανέφερε λοιπόν πως υπάρχουν μέρες που τα παιδιά της μένουν σε εκείνη και άλλες που μένουν στον πατέρα τους και πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη. Ανέφερε λοιπόν πως ο τραγουδιστής τα παίρνει Κυριακή μεσημέρι, για αυτό και το Σάββατο μένουν μαζί της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγαίνει.

«Τον αγαπάμε πάρα πολύ. Και αυτοί που δεν πήγανε, μπορεί να μην μπορούσανε. Για μένα το λέω. Εγώ τι να κάνω; Ή θα έπρεπε να πάω με τα παιδιά μου… Αν θέλετε να έρθω κάπου θα πρέπει να είναι κάπου… Και ώρες και μέρες…

Αυτές ειναι οι επιλογές. Δεν είπα στον Δημήτρη να αλλάξει την ημερομηνία του πάρτι του για να πάω. Του είπα πως αν ήταν Κυριακή… Κυριακή μεσημέρι παίρνει τα παιδιά ο μπαμπάς τους. Κυριακή βράδυ θα μπορούσα να πάω. Είναι συγκεκριμένες οι μέρες που μπορώ να βγω…» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.