«Το κερασάκι στην τούρτα ήταν...» - Η αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα για το Survivor all star

«Δεν μετάνιωσα καθόλου που έφυγα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το κερασάκι στην τούρτα ήταν...» - Η αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα για το Survivor all star

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί της Κυριακής 26/3 ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος αναφέρθηκε φυσικά στο Survivor all star και στην απόφασή του να αποχωρήσει, τονίζοντας μάλιστα πως δεν το έχει μετανιώσει καθόλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικές μέρες, ο Στάθης βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένος στον Πρωινό Μας και προχώρησε σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη για το παιχνίδι, μιλώντας για όλους και για όλα (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για το Survivor all star

«Δεν μετάνιωσα γενικά είμαι άνθρωπος σταθερός, δεν μετανιώνω, ήταν πολύ συνειδητό αυτό που λεκανα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω το ίδιο θα έκανα. Όλο αυτό που βλέπετε τώρα είναι ο λόγος που έφυγα από το παιχνίδι. Δεν μου ταίριαζε και φαντάσου έχουν κοπεί και τόσα στιγμιότυπα.

Δεν έφυγα όσων μου είπε η Ελευθερία αυτό απλά ήταν το κερασάκι στην τούρτα ότι ασχολούνται με τα προσωπικά του καθενός. Το παιχνίδι ξέφυγε από το αγωνιστικό κομμάτι οπότε δεν είχα καμία θέση εκεί.

Όταν επέστρεψα από το παιχνίδι οι πρώτες στιγμές ήταν αμήχανες όπως και με την κόρη μου. Πλέον όμως έχουν ξαναβρεί τους ρυθμούς τους και όλα κυλάνε καλά στη σχέση τους. Οι δικοί μου άνθρωποι στήριξαν την απόφασή μου να φύγω», είπε αρχικά ο Στάθης.

Αναφορικά με τις νομικές διαδικασίες που κίνησε εξαιτίας ακραίων σχολίων που δέχτηκε στα social media, ο Στάθης αποκάλυψε: «Το δικαστικό παίρνει χρόνο... Ξέφυγαν τα σχόλια από το όριο “εκτιθέμεθα” και ήταν σε πιο βαθύ επίπεδο. Πρέπει να μάθουμε λίγο ακόμα και στα social και στην τηλεόραση και παντού ότι μέχρι ένα όριο υπάρχει σχολιασμός, μετά από ένα σημείο είναι προσβολή».

Για τον Χρήστο Δάντη, είπε: «Τον εκτιμώ πολύ, είναι εξαίρετος άνθρωπος και τραγουστή! Αν με θεωρώ λάσπη, εγώ τον θεωρώ έναν πολύ αξιότιμο καλλιτέχνη».