«Ισχύει, αυτό μπορώ να στο πω» - Συνταρακτική αποκάλυψη για τη μεγάλη επιστροφή της Φουρέιρα

Από πολύ γνωστό πρόσωπο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Θέμης Γεωργαντάς παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή Οpen Weekend, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 26/3 με το γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό να κάνει αποκαλύψεις για τα φετινά Mad Video Musiv Awards.

Το όνομά του είναι άλλωστε βαθιά συνδεδεμένο με το συγκεκριμένο show, αφού δεν αφήνει το τιμόνι της παρουσίασης του και έτσι το 2023 θα είναι εκεί να δώσει τη δική του πολύ ευχάριστη νότα.

Ανάμεσα λοιπόν σε όσα μπόρεσε αποκαλύψει o Θέμης, μεγάλο ενδιαφέρον είχαν όσα είπε για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία θα από εκεί θα κάνει τη μεγάλη της επιστροφή στα καλλιτεχνικά μετά τη μεγάλη αποχή λόγω της εγκυμοσύνης (δείτε εδώ την εντατική γυμναστική, που κάνει για την επιστροφή).

Η αποκάλυψη του Θέμη Γεωργαντά για την επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα

«Ισχύει, αυτό μπορώ να στο πω, αυτή είναι η διάθεση, σαφώς τώρα είναι στην ωραιότερη φάση της ζωής της, δεν το συζητώ, που είναι μαμάκα..., αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι το οξυγόνο της και έχει ανάγκη πάρα πολύ να το κάνει και θεωρώ ότι το καλοκαίρι θα κάνει πολύ ωραία πράγματα, ξέρω ότι θα κάνει πάρα πολύ ωραία πράγματα, που θα ξεκινήσουν από τα MAD VMA 2023», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Εκτός Mad VMA Snik & Ligh

Κανένας δεν έχει ξεχάσει τι συνέβη στα περσινά Mad Video Music Awards πέρυσι και γι' αυτό "φρόντισαν" ο Light και ο Snik, καθώς ο ξυλοδαρμός τους ήταν ένα θέμα που συζητιόταν για μέρες στα social media, αλλά και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης γενικότερα.

Βρισκόμαστε, όμως, λίγους μήνες πριν τα βραβεία αυτά πραγματοποιηθούν και για το 2023 και το ρεπορτάζ του Breakfast at Star έχει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το κοινό σχετικά με τους δύο καλλιτέχνες. Αποφασίστηκε, λοιπόν, πως οι τράπερς έπρεπε να αποκλειστούν από αυτό το σόου και έτσι δεν θα τους δούμε να τριγυρνούν ούτε στους διαδρόμους του σταδίου (δείτε εδώ πώς ζήτησε συγγνώμη ο Snik από την Παπαρίζου ένα χρόνο μετά).