Βανδή & Μπισμπίκης: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Η αποκάλυψη προσώπου από το πολύ στενό τους περιβάλλον για την πρόταση γάμου

«Γιατί να το κρύψουν;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ του Σαββάτου 25/3 η Δέσποινα Βανδή έκλεψε για μία ακόμα φορά την παράσταση στο J2US τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τα σχόλια, που έκανε η ίδια αλλά και από αυτά που έλαβε από το Νίκο Κοκλώνη και την κριτική επιτροπή.

Στόχος για μια ακόμη φορά ήταν τα προσωπικά της τραγουδίστριας και συγκεκριμένα η σχέση της με το Βασίλη Μπισμπίκη, με τον παρουσιαστή να τη ρωτάει ανοιχτά για το εάν έχουν σκοπό να παντρευτούν (δείτε εδώ την απάντησή της).

Στη συνέχεια, μέσα από το Χαμογέλα και πάλι την Κυριακή 26/3 είδαμε, πως το εν λόγω περιστατικό κλήθηκε να σχολιάσει ο καλός φίλος του ζευγαριού, που ήταν παρών στο show. Ο Μανώλης Κονταρός, λοιπόν δεν αποκλείει σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο Βανδή και Μπισμπίκης να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η αποκάλυψη του Μανώλη Κονταρού για το γάμο Μπισμπίκη και Βανδή

«Τη Δέσποινα Βανδή την αγαπώ. Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι, άρα όταν θα γίνει η πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρον να το δούμε, με τι τρόπο θα γίνει αυτή η πρόταση! Είναι χαρούμενοι και γιατί να το κρύψουν; Να είναι έτσι πάντα χαρούμενοι, αγαπημένοι και να το δείχνουν και σε όσους δεν αρέσει και τους κακοσχολιάζουν δεν πειράζει πρόβλημά τους», είπε ο Μανώλης Κονταρός

Μανώλης Κονταρός

Η σπόντα της Χρηστίδου με αφορμή την ατάκα της Βανδή για τους γάμους

Η Σίσσυ Χρηστίδου είδαμε να συμφωνεί με την Δέσποινα Βανδή, ότι δηλαδή ο γάμος γειώνει τις περισσότερες φορές τη σχέση ενός ζευγαριού.

«Το παραμύθι σαν παραμύθι είναι πριν, μετά ο γάμος έρχεται και γειώνει μια συνθήκη. Αυτό είναι αλήθεια, δεν σημαίνει όμως ότι απαξιώνεται ο γάμος βέβαια. Γιατί ο γάμος είναι κάτι ιερό και κάποιοι πετυχαίνουν παιδιά, τι να κάνουμε.

Όσο περνούν τα χρόνια και λιγότεροι, έχω στο περιβάλλον μου ευτυχισμένες οικογένειες… Άλλο στα 25, 35 που θέλεις να κάνεις οικογένεια και δεν θες να την κάνεις εκτός γάμου και άλλο αν τώρα έχεις κάνει αυτόν τον κύκλο στη ζωή σου. Η αλήθεια είναι πως έχεις λίγα κίνητρα για να ξαναπαντρευτείς, κανένα δηλαδή» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.