«Πήγαινα και δεν ένιωθα χαρά! Όταν είδα ότι στον ΑΝΤ1...» - Κόλαφος η Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Δεν είναι αυτό που είχα συμφωνήσει να κάνω από την αρχή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πήγαινα και δεν ένιωθα χαρά! Όταν είδα ότι στον ΑΝΤ1...» - Κόλαφος η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, βρέθηκε χθες Κυριακή 26/3 η Βίκυ Χατζηβασιλείου όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 κα το λόγο που η εκπομπή που ετοίμαζαν με το κανάλι βγήκε στον αέρα του σταθμού με άλλη παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα με την Ελίνα Παπίλα, με αποτέλεσμα στα τηλεοπτικά πηγαδάκια να επικρατεί σούσουρο και πολλά να λέγονται σχετικά με τις σχέσεις της παρουσιάστριας και του σταθμού του ΑΝΤ1.

Οι αποκαλύψεις της Χατζηβασιλείου για το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1

«Όσο προχωρούσε η εξέλιξη αυτού του πρότζεκτ και όσο κάναμε συσκέψεις και πηγαίναμε προ το τελικό προϊόν, έβλεπα ότι δεν είναι αυτό που είχα συμφωνήσει να κάνω από την αρχή, δηλαδή πήγαινα και δεν ένιωθα χαρά με την επιλογή, ένιωθα ότι δεν αυτό που θα δικαιώσει τις προσδοκίες τις δικές μου ούτε τις προσδοκίες του κόσμου», ανέφερε αρχικά για το άδοξο τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

«Όταν έβλεπα ότι άλλαζε πορεία και παρενέβαιναν στο περιεχόμενο που δεν συμφωνούσα...Όταν κάτι δεν το πιστεύεις δεν μπορείς να το κάνεις καλά. Γιατί να πειραματιστής; Εντάξει θα έπαιρνα κάποια χρήματα θα είχα προβολή, αλλά υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από αυτό», συνέχισε.

«Την Ελίνα δεν την ήξερα, εκεί την γνώρισα τους εύχομαι να πάνε καλά. Δεν την παρακολούθησα την εκπομπή», αποκάλυψε για την εκπομπή "Είδαμε μαζί".

Επίσης, αποκάλυψε πως πήραν πολλές ιδέες από την δική της εκπομπής (δείτε πως τα πάει η εκπομπή σε νούμερα τηλεθέασης).

Η αντίδραση της Ελίνας Παπίλα

Περιμένοντας την όλα τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι των καναλιών έξω από το στούντιο του ΑΝΤ1, ώστε να κάνει μια δήλωση για τα όσα είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αρνήθηκε να δώσει έστω και μία δήλωση, υποστηρίζοντας ότι έχει αργήσει στο γύρισμα.

«Να είστε καλά, ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ έχω αργήσει και έχουν ξεκινήσει αλήθεια σας λέω. Παιδιά με πήραν τηλέφωνο ότι έχω καθυστερήσει, πραγματικά. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!», είπε η Ελίνα Παπίλα.