«Δε νομίζω ότι η Φαίη τον διεκδίκησε...» - Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Γραμμέλη για την σχέση του Ουγγαρέζου με την Φαίη Σκορδά

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δε νομίζω ότι η Φαίη τον διεκδίκησε...» - Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Γραμμέλη για την σχέση του Ουγγαρέζου με την Φαίη Σκορδά

Η κάμερα του Open Weekend το Σαββατοκύριακο που πέρασε εντόπισε την Αφροδίτη Γραμμέλη στους δρόμους της Αθήνας και έτσι η ίδια παραχώρησε μερικές δηλώσεις σχολιάζοντας την επικαιρότητα και τα πρόσωπα αυτής, τα οποία δεν είναι άλλα από τους παρουσιαστές και τα μέλη των εκπομπών, εφόσον πρόκειται για μία περίοδο που νέα πρότζεκτ ξεκινούν, ενώ γίνονται και συζητήσεις για τις επόμενες σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, η ίδια αναφέρθηκε και στην εκπομπή στην οποία συμμετέχει, στο Πρωινό μας στο ΣΚΑΪ, αλλά και στο "Είμαστε μαζί" με την Ελίνα Παπίλα που άκουσε έντονες κριτικές, ενώ δεν άφησε απέξω και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, για τον οποίο οι φήμες οργίαζαν μέχρι στιγμής για το μέλλον του στην "Ελένη", αλλά η παρουσιάστρια πρόδωσε τι θα συμβεί με μία της ατάκα (δείτε την εδώ).

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη

«Οι χρονιές πάντα έχουν σκαμπανεβάσματα, πότε λύπες, πότε χαρές. Είμαστε σε μία φάση που δείχνει η εκπομπή πως ανεβαίνει πολύ σταθερά, είμαστε πολύ καλά όλοι μεταξύ μας, έχει δέσει η ομάδα», είπε αρχικά.

Και εξήγησε για τις αλλαγές στην εκπομπή της: «Δεν συζητώ ποτέ δημόσια γι' αυτά τα θέματα και το αν θα γίνουν αλλαγές φαντάζομαι είναι που θα συζητήσει η Φαίη με τον σταθμό».

Όταν ρωτήθηκε για την πρεμιέρα του "Είμαστε μαζί", απάντησε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Δεν με ενθουσίασε η σκαλέτα και το περιεχόμενο της εκπομπής. Ωστόσο, είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς. Η Ελίνα, όπως είπα, ήταν χαμογελαστή, άνετη, όμορφη, έχει ακόμα πολύ χρόνο μπροστά της, όπως και η ομάδα της. Θεωρώ ότι πέσανε σε μία περίοδο που είναι το μοναδικό που κάνει πρεμιέρα και γι' αυτό σχολιάστηκε ιδιαίτερα, ας τους αφήσουμε λίγο ήσυχους».

Σχετικά με την επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη, δήλωσε: «Η Σοφία είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει σε βάθος χρόνου ότι είναι πολύ καλή. Νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον, είναι ένα διαφορετικό εγχείρημα, με άλλο περιεχόμενο. Περιμένω να το δούμε».

Και κατέληξε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Δε νομίζω ότι η Φαίη τον διεκδίκησε. Είχε πει πάντα ότι είναι ανοιχτή η αγκαλιά της για τον Δημήτρη, όταν υπάρχουν όμως οι κατάλληλες συνθήκες. Ο Δημήτρης τιμά τις συνεργασίες του, είναι πολύ έντιμος γενικότερα ως συνεργάτης και θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να μην παραμείνει ή να μην πιστεύουμε ότι θα παραμείνει».