«Νομίζω ότι ήταν κάτι γνωστό στο εσωτερικό...» - Η αποκάλυψη της Ανθής Βούλγαρη για την Ελεονώρα Μελέτη και το Mega Καλημέρα

«Είμαστε υπάλληλοι του MEGA...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Νομίζω ότι ήταν κάτι γνωστό στο εσωτερικό...» - Η αποκάλυψη της Ανθής Βούλγαρη για την Ελεονώρα Μελέτη και το Mega Καλημέρα

Η Ανθή Βούλγαρη δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις, ωστόσο η κάμερα του Open Weekend την συνάντησε τις προάλλες στο αυτοκίνητό της και έτσι η ίδια αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές εξελίξεις, σχετικά με τις συζητήσεις των καναλιών για την επόμενη σεζόν, αλλά και τους παρουσιαστές των εκπομπών που ήδη υπάρχουν, οι οποίοι βλέπουμε πως προχωρούν σε αλλαγές εξαιτίας της επικαιρότητας μετά την τραγωδία στα Τέμπη (δείτε εδώ την προειδοποίησή της στους υπεύθυνους για την σύγκρουση).

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, η ίδια αναφέρθηκε στο δικό της μέλλον στο κανάλι του MEGA στο πλευρό του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και για την αλλαγή που πραγματοποιήθηκε στο πρόγραμμα, "ζημιώνοντας" την Ελεονώρα Μελέτη, αφού την αφαιρέθηκε ώρα.

Η αποκάλυψη της Ανθής Βούλγαρη για την αλλαγή στο πρόγραμμα με την Ελεονώρα Μελέτη

«Δόξα τω Θεώ καλά είμαστε, καλά πάμε. Φτάνουμε σιγά-σιγά προς το τέλος, όλα καλά, δεν έχουμε παράπονο. Δεν πήραμε ώρα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη απλά για να πάρουμε ώρα από την εκπομπή της Ελεονώρας. Ο λόγος είναι οι εκλογές, οι πολιτικές εξελίξεις. Διαφορετικά δεν θα είχε τεθεί θέμα και νομίζω ότι ήταν κάτι γνωστό στο εσωτερικό ότι επειδή πάμε σε εκλογές θα πρέπει να δοθεί λίγο παραπάνω χρόνος στην ενημέρωση», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για του χρόνου. Δεν έχει έρθει το Πάσχα πρώτα από όλα. Είμαστε υπάλληλοι του MEGA, συνεχίζουμε. Τώρα για πόσο θα είμαστε θα το αποφασίσει η εταιρία φαντάζομαι», συμπλήρωσε έπειτα.

Και στην ερώτηση για το τηλεοπτικό της ταίρι, απάντησε: «Όχι, έχω ξαναπεί ότι το ιδανικό για μένα θα είναι να συνεχίσω μαζί με τον Ιορδάνη, όσο με αντέξει».

«Πάντα ακούς και επιλέγεις το καλύτερο που θεωρείς για τον εαυτό σου. Οπότε για να είμαι εδώ πάει να πει ότι αποφάσισα να είμαι εδώ», σχολίασε στη συνέχεια για τις προτάσεις που τις έχουν γίνει.

«Ο Γιώργος Λιάγκας, πάρα πολύ καλά υπηρετεί αυτό που κάνει, η Κατερίνα Καινούργιου κάνει πάρα πολύ καλά αυτό που κάνει, όπως το κάνει, και το κρίνουν και οι τηλεθεατές, έτσι; Ποια είμαι εγώ για να κρίνω τι κάνουν οι συνάδελφοί μου;», κατέληξε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στις ψυχαγωγικές εκπομπές.