Παραπονέθηκε σε συνάδελφό της: «Αν δεν θέλει να ξανασχοληθούμε...» - Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω αυτό το θέμα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παραπονέθηκε σε συνάδελφό της: «Αν δεν θέλει να ξανασχοληθούμε...» - Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά την άρνησή του να βρεθεί στο Survivor All Star, βρέθηκε στο προσκήνιο λόγω της σχέσης του με την Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία φημολογείται πως είναι κάτι παραπάνω από φιλική, κάτι που κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει, βέβαια (δείτε εδώ πώς της συμπεριφέρεται μπροστά και πίσω από τις κάμερες).

Γι' αυτό, λοιπόν, σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, τα φώτα της δημοσιότητας και των παπαράτσι πέφτουν πάνω τους και οι φήμες φουντώνουν όλο και περισσότερο. Τις προάλλες, για παράδειγμα, που βρέθηκαν σε αγώνα μπάσκετ, ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε και στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, συζητήθηκε τι συμβαίνει ανάμεσά τους, κάτι που όμως έφερε την αντίδραση της Φαίης Σκορδά, καθώς φαίνεται πως ο νικητής του πρώτου Survivor ενοχλήθηκε από το γεγονός πως ασχολείται με την προσωπική του ζωή.

Το παράπονο του Αγγελόπουλου και η απάντηση της Φαίης Σκορδά

«Έχω καταλάβει ότι ο ίδιος δεν θέλει καθόλου, εάν ισχύει, να μαθευτεί. Ή καταλαβαίνω ότι είναι απλά φίλοι», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και στις απαντήσεις των συναδέλφων της σχετικά με το τι συμβαίνει πραγματικά ανάμεσά τους, δήλωσε: «Δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω αυτό το θέμα. Ποτέ δεν με πήρε ο άνθρωπος τηλέφωνο να μου πει κάτι ή να μου παραπονεθεί».

«Παραπονέθηκε σε μένα», είπε τότε ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Εγώ δεν το ήξερα αυτό. Επειδή δεν τον γνωρίζω τον Γιώργο, αν δεν θέλει να ξανασχοληθούμε, κανένα πρόβλημα, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα», κατέληξε η ίδια και πέρασε αμέσως σε άλλο θέμα.