Η κοπέλα που αρνήθηκε συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη - Το αποκάλυψε στον αέρα του MEGA

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Η κοπέλα που αρνήθηκε συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη - Το αποκάλυψε στον αέρα του MEGA

Το μεσημέρι της Δευτέρας (27/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ελένη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Κάβουρα. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή του MEGA, για όλους και για όλα.

Η Βίκυ Κάβουρα έκανε λόγο για την προσωπική της ζωή, την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της υποκριτικής, τις προτάσεις που δέχτηκε, αλλά και τα σκαμπανεβάσματα της. Στην συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε σε περιστατικό, με την ηθοποιό, όταν της είχε κάνει πρόταση για δουλειά, αλλά αυτή αρνήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Τρελά ερωτευμένοι Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Τζαβέλλας - Η πρώτη δημόσια έξοδος του ζευγαριού

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για την Κάβουρα

«Η τελευταία φορά που την είδαμε να είναι στην τηλεόραση, σε παρουσίαση όμως, ήταν στο J2US; Θυμάμαι καλά; Μετά από εκεί, έκανε κάτι αντίστοιχο; Να πω την αλήθεια, σε αυτό μου έρχεται έντονα στο μυαλό. Πρώτα, πριν σκεφτώ κάτι άλλο σε κάποια σειρά ή στο θέατρο.

Εγώ όταν είχα καλέσει για να τη δω, και για να της μιλήσω για δουλειά, στον Alpha ήμασταν ακόμα, μου είχε πει ότι θα έρθω γιατί θέλω να βρεθούμε από κοντά να γνωριστούμε, αλλά είμαι στο J2US και εκεί θα είμαι του χρόνου. Και το εκτίμησα.

Τα “όχι” που δείχνουν ότι ο άλλος έχει ακεραιότητα, μ’ αρέσουν πάρα πολύ. Θεωρώ κι εγώ ότι σε αντίστοιχη περίπτωση που έχει χρειαστεί να πω όχι, λέγοντας ότι δεν εγκαταλείπω το μέρος που είμαι και πολύ θα ήθελα ίσως στο μέλλον, πρέπει να το βλέπει κανείς θετικά και όχι αρνητικά.

Δηλαδή ο άλλος που σου λέει πολύ ξεκάθαρα “ευχαριστώ, αλλά προτιμώ να μείνω εκεί που είμαι γιατί είμαι καλά κι ευχαριστημένη”, θα έπρεπε να αναγνωρίζεται. Γι’ αυτό και ξαφνιάστηκα», είπε η Ελένη Μενεγάκη για την Βίκυ Κάβουρα.

Απέκλεισε την παρουσίαση η Βίκυ Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ (δείτε εδώ τις αναλογίες μοντέλου που διαθέτει), ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση, ούτε σε κάποια εκπομπή, αλλά ούτε και σε κάποιο σίριαλ.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε και στο Happy Day, σκοπεύει να συνεχίσει την αποχή της από το "γυαλί" για αρκετό καιρό ακόμη, ενώ εξήγησε πως της έχουν γίνει προτάσεις, αλλά εκείνη δεν έχει δεχθεί.

«Πουθενά δε θα με βλέπετε φέτος. Προς το παρόν δεν έχω να πω τίποτα και δε με απασχολεί αυτή την περίοδο», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Φυσικά και θα πάρω τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά, όσο όμως μου επιτρέπει η αξιοπρέπειά μου».

Σε ερώτηση για το αν έχει δεχθεί πρόταση για παρουσίαση, επισήμανε: «Έχω κάνει συζητήσεις γι’ αυτό, αλλά προτιμώ το σήριαλ. Δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου να σχολιάζω συναδέλφους ή οποιονδήποτε. Αυτό μπορεί να με σκοτώσει και, επειδή δεν βάζω τα χρήματα πάνω απ’ όλα, δεν θα το άντεχα».

Όσον αφορά τον τρόπο που διαχειρίζεται την απόρριψη, εξήγησε: «Η απόρριψη δεν είναι ποτέ κάτι γλυκό και όμορφο. Αλλά εμείς οι ηθοποιοί έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας και δεχόμαστε περισσότερες απορρίψεις απ’ ό,τι θετικές απαντήσεις, οπότε είμαι συνηθισμένη».